logo

Lösemili Ailelerine ‘Aile İçi İletişim’ Eğitimi

Lösemili Ailelerine ‘Aile İçi İletişim’ Eğitimi

atasehir_losemi_egitimAtaşehir Belediyesi ve Lösemili Çocuklar Vakfı’nın (LÖSEV) birlikte gerçekleştirdiği etkinlikte, Lösemili çocukların ailelerine “Aile içi iletişim” eğitimi verildi.

Hastalık sürecinde bulunan çocukların aile fertlerinin, kendi aralarında ve çevreleriyle iletişimlerinde yaşayabilecekleri sıkıntıları hafifletmek için düzenlenen eğitim, Ataşehir Belediyesi’nde görevli Sosyolog – Aile Danışmanı Elif Sarıkaya Kıcı tarafından verildi.

Lösemili Çocukların Ailelerine ‘Aile İçi İletişim’ Eğitimi Verildi

LÖSEV tarafından İstanbul’da 200 aileye yapılan kırmızı et paketi yardımlarının Anadolu Yakası kısmındaki 100 ailelik bölümüne, Ataşehir Belediyesi Cemal Süreya Etkinlik Salonu’nda düzenlenen eğitim sonrası dağıtım yapıldı.

LÖSEV’in, çocukların tedavi süreçlerinde kaliteli protein ihtiyaçlarına katkı sağlamak amacıyla tamamı kurban bağışlarından karşılanan kırmızı et yardımları periyodik olarak her ay ailelere sunuluyor.

Sosyolog – Aile Danışmanı Elif Sarıkaya Kıcı, “Ataşehir Belediyesi olarak elimizden geldiğince sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarını ve etkinliklerine; mekan, araç, eğitim ve uzman sağlamaya çalışıyoruz. Başkanımız Battal İlgezdi’den aldığımız destekle, tüm STK’ların yararlı bu faaliyetlerine katkı sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

atasehir_losemi_egitim-

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ