logo

Mahmut Tanal ‘Mücadeleye Devam Etmek İçin Adayım’

Mahmut Tanal ‘Mücadeleye Devam Etmek İçin Adayım’

 CHP_ Mahmut _ Tanal‘Mücadeleye Devam Etmek İçin Adayım’ diyen 24. Dönem CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, 25. Dönem Milletvekili aday adaylığı için ön seçim başvurusu yaptı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Demokrasi için, Hukuk için, İnsan Hakları mücadelesi için CHP’den milletvekili aday adaylığı başvurusu yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ön seçime katılarak örgütün desteği ile aday olmak istediğini söyledi.

“Demokrasi için, Hukuk için, İnsan Hakları için CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayıyım” diyen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal adaylık açıklamasında; “Birlikte Mücadeleye Devam! Denizlerin Bu Kavgası Bitmez! 29 Mart 2015 Tarihli Önseçimde CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayıyım. Desteklerinizi Bekliyorum!” dedi.

Mahmut Tanal Kimdir?

Şanlıurfa Hilvan’ın Bahçecik köyünde doğumlu olan Mahmut Tanal, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. 25 yıl serbest avukat olarak çalıştı. Bahçeşehir ve Okan Üniversitelerinde Siyaset Okulu Programlarından sertifika aldı.

Bahçeşehir Üniversitesinin Ceza Mahkemesi Hukukunda İletişimin Denetlenmesi ve Teknik İzleme Programı eğitimi ile Türkiye Barolar Birliği ve Avrupa Konseyi’nin birlikte düzenlediği Türk Avukatlarının Aşamalı Eğitimi Programına katıldı.

Atatürkçü Düşünce Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Türk Ceza Hukukçuları Derneği ve Tüketiciyi Koruma Derneği Üyesidir.

1993 yılında Cumhuriyet Halk Partisi üyesi olan Tanal, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Disiplin Kurulu Üyeliği ve Parti Meclisi Üyeliği yaptı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi 24. Döneminde Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili olarak seçildi.

Mahmut Tanal Türkiye Büyük Millet Meclisi İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesidir.

Orta düzeyde Almanca bilen Mahmut Tanal, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ