logo

Maltepe Ardahanlılar Derneği Emekçi Kadınlar Günü Etkinliği

Maltepe Ardahanlılar Derneği Emekçi Kadınlar Günü Etkinliği

Maltepe Ardahanlılar Derneği ve Ardahan İli Çıldır İlçesi Eskibeyrehatun Köyü Birlik ve Dayanışma Derneği 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında etkinlik düzenledi.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Maltepe Ardahanlılar Derneği ve Ardahan İli Çıldır İlçesi Eskibeyrehatun Köyü Birlik ve Dayanışma Derneği 9 Mart 2022 Çarşamba günü saat 20.00’de dernek merkezlerinde ortak bir Kadınlar günü kutlama etkinliği düzenlediler.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliği aynı zamanda ÇILDIR TV ekranlarından canlı yayınlandı.

Program Kadınlar Gününe özel hazırlanan pasta kesimi ile başladı. Sırayla kadınlar söz alarak güne özel duygu ve düşüncelerini açıkladılar. Daha sonra Dernek Başkanları Yaşar Geler ve Tuncer Şimşek birer konuşma yaptılar.

Ardahan Yöresi yemek kültüründen oluşan özel menü dernek yöneticisi erkeklerin servisleriyle kadınlara ikram edildi.

Derneklerin birde sürprizleri vardı. Kadınlara özel hazırlatılan Ay yıldızlı ve Atatürk baskılı fularlar katılan kadınlara hediye olarak dağıtıldı.

Sonrasında Halk Müziği sanatçıları Atila Bahça ve Mahir Akbulak tarafından Ardahan ve Çıldır yöresi türkülerinden oluşan müzik ziyafeti sunuldu. Kadınların coşkulu oyun ve eğlencelerinin ardından yaklaşık iki saat süren bu özel kutlama programı sona erdi.

“Bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyor, kadınlarımızın gününü kutluyoruz.” Diyerek 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlayan ADRA-FED Başkanı Yaşar Geler’in ev sahipliğindeki8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü programı katılımcıları:ADRA-FED Yönetim Kurulu üyesi Sebahat Kaya, Maltepe Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Gülay Özel ve yönetimden üyeleri,Maltepe Atatürkçü Düşünce Derneği Yöneticisi Seda Karaman,TÜSEİD Genel Başkanı Tülay Yağdırma, Çıldır Kültür ve Yardım Derneği Yöneticisi Tekgül Karasu, Kura Der Yöneticisi Cemal Uygur ve Bilge Uygur, Kartal Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Yöneticisi TC Şenay Doğruyol Yavuzbilge,  Emekli Astsubay Ertuğrul Akbulak, Eskibeyrehatun Derneği Başkanı Tuncer Şimşek, eşi ve kızı Eskibeyrehatun Derneği Yöneticisi Atila Bahça, eşi ve kızı, Maltepe Ardahanlılar Derneği Başkanı Yaşar Geler, Dernek yöneticileri, üyeleri ve fahri üyeleri; Jülide Ferihan Kaya, Sevinç Kaya, Mahir Akbulak, Zuhal Akbulak, Fatoş Akbulak, Kibris Geler, eşi Ayten Geler ve oğlu Doğukan Geler, İş insanı Şehir Planlamacısı Gülşen Tekin Ercan, TC Uğur Aydemir, Ayda Aydemir, Aysel Öztürk, Muazzez Aydın Çelik, TC Nurten Geler, Binnaz Çelik, Yaşar Özkaragöz, Gülden Gulden Saglik, Avukat Melisa Vildan Sağlık, Hüseyin Sağlık, Nurhayat Aygün ve oğlu, Müzeyyen Geler, Umutcan Geler, Fahrettin Mert Geler, Hatice, Nuran ve Figen hanımlar…

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ