logo

Maltepe Ardahanlılardan Kaymakam Dallı’ya Ziyaret 

Maltepe Ardahanlılardan Kaymakam Dallı’ya Ziyaret 

Kuruluşunu tamamlayan Yaşar Geler başkanlığındaki Maltepe Ardahanlılar Derneği yönetimi Maltepe İlçe Kaymakamı Meftun Dallı’yı Sarıkamış Şehitlerini Anma Etkinliğine davet etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Yaşar Geler başkanlığındaki Maltepe Ardahanlılar Derneği yönetimi 20 Aralık 2017 Çarşamba günü, Maltepe İlçe Kaymakamı Meftun Dallı’ yı makamında ziyaret ederek yeni kurulan Maltepe Ardahanlılar Derneğinin kuruluş felsefesini, Ardahan’a ait eğitim, tarım, hayvancılık, turizm alanlarında yer aldığı her alanda yapmış olduğu, planlanan ve yapacağı projeler ile ilgili bilgiler verildi. Ayrıca projelerin anlatıldığı bir de dosya sunuldu. Ziyarette karşılıklı iyi niyet ve destekleme temennileri iletildi.

Son olarak ta, Kaymakamı Meftun Dallı’ yı Maltepe Ardahanlılar Derneğinin 29 Aralık 2017 Cuma günü akşam saat 19.00’ da yapacağı ‘’ Sarıkamış Şehitlerini Anma Etkinliğine davet ettik.

Maltepe Ardahanlılar Derneği Başkanı Yaşar Geler yönetimi adına yaptığı açıklamada Kaymakam Meftun Dallı’ya, “Yakın ilgi ve destek ifadelerinden dolayı kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz” dedi..

Maltepe Ardahanlılar Derneği  yönetimi aynı gün Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Faik Kaptan’ı da ziyaret ederek etkinlik davetlerini ilettiler.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ