logo

Maltepe Belediyesi’nin LGS Hazırlık Kursu Başlıyor

Maltepe Belediyesi’nin LGS Hazırlık Kursu Başlıyor

Maltepe Belediyesi’nin Liselere Geçiş Sınavı’na (LGS) hazırlanan Maltepeli 8. sınıf öğrencilere yönelik hazırlık kursu 13 Eylül’de başlıyor.

Her yıl LGS sınavına hazırlık aşamasında yüzlerce öğrenciye destek olan Maltepe Belediyesi bu yıl da öğrencilerin yanında olmak için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Maltepe Belediyesi Kütüphane ve Kurslar Müdürlüğüne bağlı Cumhuriyet Eğitim Merkezi’nde LGS’ye hazırlanan Maltepeli 8. sınıf öğrencilerine yıl boyunca eğitim, sınav ve rehberlik hizmeti sunulacak.

HAZİRAN AYINA KADAR DEVAM EDECEK

Haziran ayına kadar devam edecek kursta eğitimler İdealtepe Mahallesi Mızrak Sokak No:4 Kat:1’de bulunan Cumhuriyet Eğitim Merkezi’nde salı, çarşamba, perşembe günleri 16.30-18.50, cuma günleri 16.30-18.15 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Merkezde öğrencilere uzman eğitmenler tarafından Türkçe, matematik, fen bilimleri, sosyal bilimler ve İngilizce dersleri verilecek. Yıl içinde düzenlenecek deneme sınavlarıyla öğrenciler bilgi ve becerilerini ölçme, sınav tecrübesi kazanma olanağı bulacak. Dönem içinde öğrencilerin sosyal yönlerini geliştirmek amacıyla kültür-sanat etkinlikleri yapılacak. 

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ