logo

Maltepe Çankırılılar Derneği Başkanını Seçti

Maltepe Çankırılılar Derneği Başkanını Seçti

Cankiri_maltepeMaltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Maltepe Çankırılılar Derneği’nin Olağanüstü Genel Kurulu’nda Sami Soydal’ın yerine başkanlığa Zeynettin Aydın seçildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Maltepe Çankırılılar Derneği’nin Olağanüstü Genel Kurulu Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde yoğun katılım coşku ile gerçekleştirildi. Maltepe Çankırılılar Derneği’nin Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan seçimde yeni Başkanı Zeynettin Aydın oldu.

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu’na bağlı Maltepe Çankırılılar Derneği Olağanüstü Genel Kurulu Türkan Saylan kültür Merkezi’nde yapıldı. Başkanlığını Sami Soydal’ın yaptığı Maltepe Çankırılılar Derneği’nin başkanlığına Zeynettin Aydın seçildi.

Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde Maltepe Çankırılılar Derneği’nin Olağanüstü Genel Kurulu’na Ak Parti İstanbul Milletvekli Osman Boyraz, MHP İstanbul Milletvekili Durmus Ali Torlak, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Çankırı Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Sami Soydal, İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, ÇANDEF ve Vakıf yönetim kurulu üyeleri, İstanbul Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Kadir Delibalta, Çankırı il, ilçe ve köy dernek başkan ve yöneticileri, meclis üyeleri, siyasi parti, dernek ve STK temsilcileri, muhtarlar ve Maltepeli Çankırılar ile davetliler katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ