logo

MALTEPE’DE ÖZGÜR AKDEMİR FARKI

MALTEPE’DE ÖZGÜR AKDEMİR FARKI

akdemir_ozgur_maltepeMaltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde konser veren Özgür AKDEMİR seslendirdiği türkülerle dinleyenlerine unutulmaz dakikalar yaşattı.

Dinleyenlerinin karşısına her zamanki gibi geniş ve kaliteli bir orkestra ile çıkan Akdemir doyumsuz bir müzik şölenine imza attı.

Anadolu’nun her yöresinden usta malı türküler seslendiren sanatçı bunun yanı sıra Orhan Gencebay, Özdemir Erdoğan ve Cahit Berkay gibi ustalardan da eserler seslendirdi.

Konserde albümünün adını taşıyan ‘LEYLE’ adlı eserini seslendiren Akdemir, Turaç Özdemir isimli bir sevenini de Nazım Hikmet’in ‘Bugün Pazar’ adlı şiirini okuması için sahneye davet ederek anlamlı bir olaya imkan sağladı.

Özgür Akdemir ikinci bölümde usta kaval sanatçısı Cihan Yurtçu ve zurna sanatçısı Ünal Yürük’ü enstrümantal müzik yapmak üzere sahneye davet etti. Gecenin ilerleyen dakikalarında ise Akdemir sesiyle bu sanatçılarımıza eşlik etti.

Sahnede gündeme dair açıklamalarda bulunan ve Soma’da yaşamını yitiren maden işçilerimizi de unutmayan Akdemir onlar içinde bir eser seslendirerek dinleyenlerine duygusal anlar yaşattı.

Konsere olan yoğun ilgiden dolayı salonda zaman zaman zor anlar yaşayan Akdemir, CHP Maltepe ilçe başkanı Hasan Solmaz’dan bir de meydan konseri sözü aldı.

Konser sonunda hayranlarıyla fotoğraf çekilen ve sohbet eden Özgür Akdemir diğer sanatçılarla arasındaki farkı ortaya koymuş oldu.

Haber: HASİBE GÜR

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ