logo

Maltepe`ye Sosyal Güvenlik Merkezi Geliyor

Maltepe`ye Sosyal Güvenlik Merkezi Geliyor

Maltepe Bağlarbaşı`nda Sosyal Güvenlik Merkezi`nin temel atma töreni İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik`in katılımıyla gerçekleşti.

Maltepe`ye Sosyal Güvenlik Merkezi yolda

Maltepe SGK Merkezi inşaatı, Bağlarbaşı`nda yapılan temel atma töreniyle başladı
Maltepe Bağlarbaşı`nda inşaatına başlanan Sosyal Güvenlik Merkezi`nin temel atma töreni Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik`in katılımıyla gerçekleşti. Açılışta sırasıyla İstanbul İl Sosyal Güvenlik Müdürü, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik birer konuşma yaptılar.

Maltepe Sosyal Güvenlik Merkezi`nin temel atma töreninde yaptığı konuşmada, temeli atılan SGK Merkezi`yle hizmetleri vatandaşın ayağına getirdiğini anlatan Faruk Çelik bu merkezlerin, herkes oturduğu yerden soysal güvenlikle ilgili hizmetleri alabilsin diye yapıldığını anlattı.

İstanbul Sosyal Güvenlik Müdürü Ramazan Yıldız, temeli atılan Sosyal Güvenlik Merkezi`nin Maltepe, Kartal ve Ataşehir bölgelerine hizmet vereceğini belirterek, 46 bin metrekare alanda 2 adet 7 katlı, 2 adet de 6 katlı olmak üzere toplam 4 bloktan oluşan inşaatın 19 Ocak 2014`te bitirilmesinin planlandığını bildirdi.
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da konuşmasında Sosyal Güvenlik Merkezi`nin Maltepeliler için çok önemli bir yatırım olduğunun altını çizdi ve hayırlı olmasını diledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, konuşmaların ardından butona basarak Maltepe Sosyal Güvenlik Merkezi`nin temelini attı.

Törene Bakan Faruk Çelik, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Sosyal Güvenlik Merkezi Genel Müdürü, İl Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü, Maltepe Kaymakamı`nın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ