logo

Mansur Yavaş Bir İlk Daha Başlattı: Evleneceklere SMA Testi Desteği

Mansur Yavaş Bir İlk Daha Başlattı: Evleneceklere SMA Testi Desteği

Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde yeni evlenecek Ankaralı çiftlere ücretsiz SMA testi desteği başlattıklarını açıkladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek yeni evlenecek çiftlere ücretsiz SMA testi desteği başlattı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yaptığı açıklamada, “Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek Başkent’te SMA hastalığının önüne geçecek bir adım attık. Yeni evlenecek çiftlerimize ücretsiz SMA testi desteği için başvuru sürecimiz başladı. Sağlıklı yarınlara birlikte yürüyeceğiz. https://forms.ankara.bel.tr/smatesti ”ifadelerine yer verdi.

KASDER MANSUR YAVAŞ’A TEŞEKKÜR ETTİ

Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde yeni evlenecek Ankaralı çiftlere ücretsiz SMA testi desteği başlatmasına teşekkür eden Türkiye Kas Hastalıkları Derneği (KASDER) “Başkent’te yeni evlenecek çiftlere ücretsiz #SMA gen testi tarama başvuruları başladı.
@ankarabbld @mansuryavas06 ‘a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Uygulamanın Türkiye genelinde de başlatılmasını diliyoruz. Başvuru için linki tıklayınız: https://forms.ankara.bel.tr/smatesti” paylaşımını yaptı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ