logo

Maraton’da Havaalanı Ardahan’a Talebi

Maraton’da Havaalanı Ardahan’a Talebi

ardahan36. İstanbul Avrasya Maratonu’nda ARDA-FED tarafından Ardahan’ın gündeminde bulunan ”Ardahan Havaalanı” ile ilgili istek ve beklentiler Ülke gündemine taşındı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Arda – Fed Genel Başkanı Yaşar Geler konu ile ilgili açıklamasında, “Federasyonumuz Ardahan Gençliği ile ilk ve çok önemli bir etkinliğe imza atmış bulunuyoruz. Ardahan gençliği yaklaşık bir aydır büyük bir özveri ile bu önemli etkinliğe hazırlanmış ve bu gün gösterdikleri performanslarıyla adeta göz doldurmuşlardır. Bu anlamda kendilerini kutluyor, gençliğe umudumuzun her geçen gün daha da arttığını rahatlıkla söyleyebiliyoruz” dedi.

Arda – Fed Genel Başkanı Yaşar Geler açıklamasına şu sözlerle devam etti:

Bu günkü etkinlikte bizlere bir destekte bölgemize mensup ozanlarımızdan gelmiştir. Vahit Köroğlu ve İsrafil Uzunkaya ozanlarımıza federasyonumuza verdikleri destekten müteşekkiriz.

Ayrıca etkinliğe katkı veren Arda-Fed yönetim kurulu üyeleri, Ardahan’ımızın çoluk-çocuk, genç, yaşlı tüm insanlarına sonsuz teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz.

Ardahan yerel basınımızdan destek veren ve etkinlik boyunca bizi takip eden Burhan Görkem’e de sonsuz sevgilerimizi sunarken, çok önemli bir konuyu yerel ve ulusal basına taşımanın mutluluğunu tüm Ardahan ve Ülke kamuoyuyla paylaşır, sevgi ve saygılar sunarız.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ