logo

Marmara Fen Bilimleri: ‘Eğitimde Başarının Yolu Öğrenciye Sınırsız Destekten Geçer’

Marmara Fen Bilimleri: ‘Eğitimde Başarının Yolu Öğrenciye Sınırsız Destekten Geçer’

Alanlarında başarılı öğretmenler tarafında “Yeni Nesil Eğitim” hedefi ile kurulan Marmara Fen Bilimleri Merkezi ekibi kahvaltılı bir toplantıyla basın ile buluştu.

Recep Kenan/itvhaber.com

 “Başarının yolu öğrenciye sınırsız destek vermekten geçer.” Diyerek eğitimde başarıda desteğin önemini öne çıkaran “Yeni Nesil Eğitimler” sunan Marmara Fen Bilimleri Merkezi kurucusu Mehmet Erdoğan: “Eğitim kurumu öğrencilerin ikinci evi, öğretmenlerde anne ve babaları gibi olmalıdır. Öğrenciye kol kanat germek öncelikli görevimizdir.” dedi.

PLAN VE PROGRAMLI OLMANIN EĞİTİMDE BAŞARININ TEMEL UNSURLARINDAN

Bölgesindeki sınava hazırlık süreçlerindeki sıkıntıları dikkate alarak, zorlu süreçte bu alanda yeni ve farklı bir sistemle öğrencilere hem rehberlik, hem de kaliteli eğitim vermek için kurulduğu vurgulanan Marmara Fen Bilimleri Kurs Merkezi yönetimi, veli ve öğrencinin kurs merkezinden beklentilerini çok iyi analiz ettiklerini,  plan ve programlı olmanın eğitimde başarının temel unsurları arasında olduğu kaydediyor.

YENİ NESİL KURS MERKEZİ BASIN MENSUPLARINA TANITILDI

Alanlarında başarılı öğretmenler tarafında kurulan Marmara Fen Bilimleri Merkezi ekibi kahvaltılı bir toplantıyla basın ile buluştu. Kahvaltılı toplantıya Marmara Fen Bilimleri Kurs Merkezi’nin Kurucusu Mehmet Erdoğan, Kurs Merkezi Müdürü Deniz Polat, Müdür Yardımcısı Neslihan Uysal, Halkla İlişkiler Müdürü Hilal Gödekmerdan, eğitim kadrosu ve basın mensupları katıldı.

HEDEF: FAYDALI BİREYLER YETİŞMESİNE DESTEK VERMEK

“Yeni Nesil Eğitim” kavramına açıklık getiren Marmara Fen Bilimleri Merkezi kurucularından Mehmet Erdoğan, “Ben ve ortaklarım Ayten Gündelik, Salih Kösen kendimize hedef olarak; topluma ve ekonomiye faydalı bireyler yetişmesine destek vermeyi seçtik. Kurumumuzu inşa ederken, mobilyalarımız seçerken kütüphanemizi oluştururken, dahası; öğretmen kadromuzu seçerken bile bunu dikkat aldık.  Sevindirici olan ise bölge halkının bizi kucaklayıp çocuklarını emanet etmesidir. Kısa sürede çok sayıda öğrencimiz oldu. “ dedi.

ATAŞEHİR’DE EĞİTİM ALANINDA KENDİ MARKAMIZLA HİZMETE BAŞLADIK

Eğitim kurumlarının öğrencilerin başarısındaki payına işaret eden Marmara Fen Bilimleri Kurs Merkezi kurucularından Mehmet Erdoğan, sınavla belirlenecek burslar ile kapasiteleri artırmayı hedeflediklerini kaydederek, “Yurtdışında yaşayan 2 yatırımcımızın desteği ile Ataşehir’de eğitim alanında kendi markamızla hizmet vermeye başladık. Bu yıl eylül ayında hizmet vermeye başlayan kurs merkezimizde alanında uzman akademisyenlerimizle öğrencilerimizi geleceğe hazırlıyoruz. 2 Ay gibi kısa sürede 25 öğrencimiz ile eğitimlerimiz devam ediyor. Ay sonunda ise bursluluk sınavı ile yeni döneme öğrenci kapasitemizi arttırarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” Şeklinde konuştu.

BURSLULUK BAŞVURU SINAV TARİHİLERİ:

Yüzde % burs imkânı verecek olan Marmara Fen Bilimleri Merkezi 25-26 Aralık tarihleri arasında saat 10-13-16 saatleri arasında bursluluk sınavı düzenleyecek.

Bursluluk sınavı ile birçok öğrencinin idealleri gerçekleşecek ve ciddi eğitim olanakları ortaya çıkacak. Bu nedenle Marmara Fen Bilimleri Merkezinin düzenleyeceği Bursluluk Sınavına katılımın yüksek olması bekleniyor.

BURSLULUK BAŞVURU ADRESİ:

Marmara Fen Bilimleri Merkezi tarafından düzenlenecek “Bursluluk Sınavı” için 0(216) 492 3434 0(216) 492 3424 0(216) 492 3432 nolu telefonlardan bilgi alınabilecek.

Sınav başvurularının İçerenköy Mah. Kurtuluş Cad. No:10/A Ataşehir/İSTANBUL adresine de yapılabileceği açıklandı.

2-4-6-8 öğrencilik sınıflarda eğitim veren Marmara Fen Bilimleri Merkezinin faaliyet gösterdiği alanlar şu başlıklar altında toplanıyor:

TYT-AYT HAZIRLIK

12. sınıflar ve mezunlara tüm konular baştan işlenerek sınava hazırlık programı uygulanır. Bu program sınav takvimi dikkate alınarak özel hazırlanmaktadır. Öğrenciler için YKS’de alınan sonuçlar öğrencilerin geleceğiniz etkilediği için son derece önemlidir. Öğrencilerin akademik anlamda eksikleri yapılan çalışmalar ile hesaplanarak eksik olduğu konular üzerine çalışmalar yapılır. Marmara Fen Bilimleri Merkezi’nin hedefleri arasında ilk olarak rehberlik ve koçluk eğitimi sistemi yer alıyor. Marmara Fen Bilimleri Merkezi öğretmenleri, öğrenciler için uygulanan birebir takip programı ile başarıyı garanti altına almayı hedefliyorlar.

Yeni Nesil Eğitim veren Marmara Fen Bilimleri Merkezi kuruluş aşamasında kendisine şu ilkleri belirledi.

LGS HAZIRLIK

İyi bir Üniversite’nin iyi bir liseden geçtiğini önemseyen kurs merkezimiz öğrencileri en iyi liselere yerleştirmeyi kendine bir yol edinmiştir. Bu anlamda hazırlanan akademik program ile öğrenciler sınava hazırlanır.

Ergenlik dönemindeki öğrencilerimiz için özel bir rehberlik ve danışmanlık uygulanır.

Birebir koçluk sistemi ile öğrencinin seviyesine göre özel program yapılır.

OKULA DESTEK GRUPLARI

Öğrencilerin hem sınav gruplarına gelene kadar geçen süreci sağlıklı yürütmek hem de okula destek anlamında kursumuzda çalışmalar yapılmaktadır. Bu program ile okul sınavlarında başarılarının arttırılması yanında konuları tam öğrenmeleri sağlanır.

ÖZEL DERS GRUPLARI

Bu alanda öğrencilere eksik oldukları konular ve dersler için özel gruplar hazırlanarak eğitimler verilir.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ