logo

Mehmet Aydoğanoğlu, Hizmet Lütuf Değil Anlayışıyla Çalışacağım

Mehmet Aydoğanoğlu, Hizmet Lütuf Değil Anlayışıyla Çalışacağım

Ataşehir’deki Çorum Sivil Toplum Kuruluşlarının ve kanaat önderlerinin desteği ile CHP Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olan Mehmet Aydoğanoğlu hemşerileriyle buluştu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Hemşehrileri ile Ataşehir Belediyesi arasında daha iyi hizmet alabilmesi için köprü vazifesi göreceğini belirten Mehmet Aydoğanoğlu, hizmet lütuf değil görev anlayışı ile Çorumlu hemşehrileri ve Ataşehirlilerin en iyi şekilde hizmet alması ve mecliste mücadele vereceğinin sözünü verdi.

Çorum Sivil Toplum Kuruluşlarının yakından tanıdığı isim olan Mehmet Aydoğanoğlu, CHP’den belediye meclis üyesi aday adaylığını açıklamış ve çalışmalarını başlatmıştı.

Küçükbakkalköy’de bulunan hemşehrisi Metin Savaşkan’a ait mekanda Çorum il ve ilçelerine bağlı 50’yi aşkın sivil toplum kuruluşu temsilcilerine yönelik düzenlediği kahvaltılı programda ağırlayan Mehmet Aydoğanoğlu’nu hemşehrileri yanlız bırakmayarak 2019 yerel seçim sürecinde tam destek sözü verdiler.

Küçükbakkalköy’de gerçekleşen khvaltılı toplantıya CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Hatun Yıldız, Ersin Karaaslan, Müslüm Acar, Tarık Polat’ın yanı sıra; Belediye Başkan Yardımcıları Sadi Özata, Orhan Çerkez,  İstanbul Çorumlu Dernekler Platformu Başkanı Metin Akkuş, İstanbul Çorumlu Dernekler Platformu Kadın Kolları Başkanı Yıldız Karaman ile Ataşehir’deki Çorum dernek ve STK temsilcileri, İş Adamları ile kanaat önderleri katıldı.

Toplantının açılışında yaptığı konuşmada 18 Yaşında iş hayatına atıldığını ve Otomobil İş Sendikası, DİSK’e bağlı Maden İş Sendikası, Birleşik Metal İş Sendikasında kısım temsilciliği, şube ve genel merkez delegeliği ile geçen 30 Yılı geri de bıraktığının altını çizen Mehmet Aydoğanoğlu, emekli olduktan sonra sivil toplum kuruluşlarında aktif görev aldığını ve bu süreç içerisinde TBMM Ziyaretleri, Alt yapı ve üst yapı sorunları, Baz İstasyonları sorunları, Futbol Turnuvaları gibi önemli organizasyonlara imza attığını belirtti. Halen KAR-DER Anadoluy Yakası Başkanlığı görevini yürüttüğünü kaydetti.

HEMŞEHRİLERİMLE BELEDİYE ARASINDA KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRECEĞİM

16 Yaşında iken CHP Gençlik kolları ile SHP dönemi üyelik ve çalışmalarında görev aldığını 2019 mahalli idareler seçiminde de siyaseten daha aktif, daha farklı çalışmalara imza atmak için Çorumlu Sivil Toplum Kuruluşları ile istişarelerde bulunduğu ve hemşehrilerinden tam destek aldığını belirterek CHP’den meclis üyesi aday adayı olduğunu açıklayan Aydınoğlu, Aday adaylığı ilanı ile birlikte sahaya indiğini ve sahada gerek esnaf, gerekse ev ziyaretlerinde yakın ilgi ve alaka gördüğünü, amacının Çorumlu hemşehrileri ile Ataşehir Belediyesi arasında daha iyi hizmet alabilmesi için köprü vazifesi göreceğini belirtti.

HİZMET LÜTUF DEĞİL GÖREV ANLAYIŞIYLA ÇALIŞACAĞIM

“CHP’nin bizlere, bizlerinde CHP’ye ihtiyacımız var. Siyaset hizmet etme yarışıdır” ifadeleri ile konuşmasını sürdüren CHP Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Metin Aydınoğlu, konuşmasını, “Hizmet lütuf değil görev anlayışı ile siz Çorumlu Hemşehrilerimizin ve Ataşehirlilerin en iyi şekilde hizmet alması ve mecliste sizlerin sesi olmak için tüm imkanlarım ve gayretlerim doğrultusunda çalışacağım. Göreve seçilirsem, sizlerin belediye de kapısını çalabileceğiniz bir kardeşiniz olarak, desteklerinizi bekliyorum şeklinde tamamladı.

ÇORUMLULARIN BİRLİK VE DAYANIŞMA İÇERİSİNDE OLMASI BİZLERİ MUTLU EDİYOR

Çorumlularla bir araya gelmekten memnuniyetini dile getiren CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, konuşmasında, “Bizler bu birliktelikleri gördükçe sizlere karşı büyük bir eksikliğimizi de görmüş oluyoruz. İnanıyorum ki, Mehmet kardeşimiz yapmış olduğu emeklerin karşılığını en iyi şekilde alır. Bizlerde İlçe Başkanlığı olarak Çorumlu siz değerli vatandaşlarımızla bir araya gelmekten ve sorunlarımızı konuşmaktan son derece mutluyuz. Böylelikle eksikliklerimizi gidermiş olacağız ve sizlere karşı daha iyi hizmet etme imkanı bulacağız. Çorumluların birlik ve dayanışma içerisinde olması bizleri mutlu ediyor. Özellikle sizlerle bizim buluşmamızı sağlayan Mehmet Aydoğanoğlu’na teşekkür ediyorum. Bu birliktelik, dayanışma ve kardeşliğin her zaman sürmesini arzuluyorum.  2019 Yerel seçimlerinde Çorumluların bu birliktelikleri ve destekleriyle adayları Mehmet Aydoğanoğlu’nun mecliste yer almasını temenni ediyorum.

Çorum’un önde gelen STK temsilcileri, İş Adamları ile kanaat önderlerinin yanı sıra Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Sadi Özata, Orhan Çerkez kısa konuşma gerçekleştirdi.

Çorum’un önde gelen STK temsilcileri, İş Adamları ile kanaat önderleri Aydoğanoğlu’nun sonuna kadar arkasında olduklarını ve mecliste görmek için mücadele vereceklerini belirttiler.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ