logo

Melike Şahin ‘Öğretmenlere Özel Konser’ ile 2 Aralık’ta Artistanbul Feshane’de!

Melike Şahin ‘Öğretmenlere Özel Konser’ ile 2 Aralık’ta Artistanbul Feshane’de!

İBB Kültür Dairesi Başkanlığı, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü İstanbul’un tüm öğretmenleriyle Artİstanbul Feshane’de Melike Şahin konserinde kutluyor.

Söz yazarı, besteci ve müzisyen Melike Şahin, 2 Aralık Cumartesi günü saat 19.30’da Artİstanbul Feshane’de İstanbul’un öğretmenleriyle buluşacak.

MELİKE ŞAHİN’DEN ÖĞRETMENLERE ÖZEL KONSER 2 ARALIK’TA ARTİSTANBUL FESHANE’DE!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Dairesi Başkanlığı, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü İstanbul’un tüm öğretmenleriyle kutlamaya hazırlanıyor! Melike Şahin, 2 Aralık Cumartesi günü saat 19.30’da Artİstanbul Feshane’de İstanbul’un öğretmenleriyle buluşacak.

İBB Kültür, bugünün çocuklarını geleceğe hazırlayarak yarınlara yön veren öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü onlara özel bir etkinlikle kutluyor. Büyük bir emek ve özveriyle eğitim alanında hizmet veren İstanbul’un tüm öğretmenlerini, İstanbul’un kamusal alanda en büyük kültür sanat mekânı Artİstanbul Feshane’nin bahçesinde düzenleyeceği Melike Şahin konserine davet ediyor.

Tüm öğretmenlerin katılabileceği etkinliğin ücretsiz biletleri “İstanbul Senin” uygulaması üzerinden temin edilecek. Konsere giriş için öğretmenlerin uygulama üzerinden alacakları QR kod ile birlikte, öğretmen kimlik kartlarını veya görev yeri belgelerini göstermeleri yeterli olacak. Ayrıca bu özel buluşmaya QR kod alması koşuluyla öğretmenlerin yanlarında bir misafirleri de katılabilecek.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ