logo

Memleket Havaları’nda Kardeşlik Rüzgarı SİVAS’tan Esti

Memleket Havaları’nda Kardeşlik Rüzgarı SİVAS’tan Esti

IMG_5597Ataşehir Belediyesi’nin Ataşehir’de yaşayan farklı illere mensup kişilerin tanışması ve sosyalleşmesi amacıyla düzenlendiği “Memleket Havaları” Sivas etkinliği ile sürdü.

Ataşehir Belediyesi’nin Ataşehir’de yaşayan farklı illere mensup kişilerin tanışması ve sosyalleşmesi amacıyla düzenlendiği “Memleket Havaları” etkinliği, tüm hızıyla sürüyor. Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu Fuaye alanında 27 Ekim Pazar günü saat:18.00’da gerçekleşen “Memleket Havaları 3- Sivas ” etkinliğinin konuk sanatçıları, Onur Şan, Gülcihan Koç ve Ali Kızıltuğ’du.

Ataşehir’de yaşayan Sivaslılar’ın yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, eşi Gamze Akkuş İlgezdi, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Hışman ile Abdullah Der ve Sivas iline ait dernek yöneticileri katıldı. Konuk sanatçılara katkılarından dolayı plaket ve çiçek takdim eden Başkan Battal İlgezdi etkinlikte yaptığı konuşmada, insanlar arasında ayrım yapılmaması gerektiğinin altını çizerek, “ Biz bu bayrağı birlikte diktik” dedi. Başkan İlgezdi, “Ataşehir’e hizmet verirken dil, din, ırk, renk ayrımı yapmayız. Herkes bizim için birdir. Bu anlayışla sizlere hizmet üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ