logo

Memleket Partisi 3 Büyükşehir ve İstanbul İlçe Adaylarını Tanıttı

Memleket Partisi 3 Büyükşehir ve İstanbul İlçe Adaylarını Tanıttı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce İstanbul’daki aday tanıtım toplantısında 3 Büyükşehir ve İstanbul ilçe adaylarının olduğu 63 başkan adayını açıkladı.

Recep Kenan / itvhaber.com

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısında İstanbul ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayları iler birlikte 63 belediye başkan adayı açıklandı.

MEMLEKET PARTİSİ 63 SEÇİM BÖLGESİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYININ TANITILDI

Memleket Partisi 63 seçim bölgesi belediye başkan adayının tanıtıldığı programda, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Berk Hacıgüzeller ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Oğuz olarak belirlendi.

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLARAK REŞAT ŞAHİN ÖZTÜRK

Genel Başkan Muharrem İnce tarafından Büyükşehir adayları ile birlikte İstanbul’un ilçe belediye başkan adaylarının da tanıtıldığı programda Memleket Partisi Ataşehir Belediye Başkan adayı olarak Reşat Şahin Öztürk açıklandı.

63 SEÇİM BÖLGESİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AÇIKLANDI

Memleket Partisi İstanbul ve İzmir Büyükşehir Belediyeleri olmak üzere toplam 63 seçim bölgesi belediye başkan adayının açıklandığı “aday tanıtım toplantısı” düzenlendi.

İstanbul Eyüpsultan’da düzenlenen aday tanıtım toplantısına Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, parti yöneticileri ve belediye başkan adayları katıldı.

3 BÜYÜKŞEHİR, 1 İL, 56 İLÇE VE 2 BELDE ADAYI AÇIKLANDI

Genel Başkan Muharrem İnce “Memleket Partisi Aday Tanıtım Programı”nda İstanbul, İzmir, Balıkesir ve Uşak illeri ile İstanbul ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.

Memleket Partisi Aday Tanıtım toplantısında 3 Büyükşehir, 1 il, 56 ilçe ve 2 belde olmak üzere 63 seçim bölgesi belediye başkan adayı açıklandı.

6’LI MASA VE CHP’Yİ ELEŞTİRDİ

Aday Tanıtım toplantısında konuşan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 6’lı masa doğru bulmadığını hatırlatarak, “Yüzde 1 oyu olmayan partilere 39 milletvekili verdiler. Onlardan bir tanesi İstanbul Milletvekili Saadet Partisinden, şimdi Saadet Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, CHP listesinden seçilmiş Saadet Partisi İstanbul Adayı, İstanbul’un 5 yılı boşa geçti diyor. CHP listelerinden seçilmiş, milletvekili Selim Temurci, ben Murat Kurum’u destekleyeceğim diyor.” Dedi.

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK BEKA PROBLEMİ DEPREMDİR DEDİK

Türkiye’nin en büyük probleminin deprem olduğu yöresinde bulunduğunu kaydeden memleket Partisi genel başkanı Muharrem İnce Türkiye’nin en büyük beka problemi depremdir dedik. Sürekli bunu söylediğim ve hep eleştirildim. Benden başka hiç kimse bunu söylemedi. Bu gün gördük ki Türkiye için hakikaten beka sorunuymuş deprem…” diye konuştu.

 ŞİMDİ İKİ UYARIDA DAHA BULUNUYORUM

Muharrem İnce konuşmasında iki uyarısının daha olduğunun altını çizerek, “Şimdi iki uyarıda daha bulunuyorum. 1 Nisan’dan sonra zam yağmuruna hazır olun. Bugün yaşadıklarımız hikaye. Bunlar iyi günlerimiz. 1 Nisan’dan sonra pahalılık görün. 1 Nisan’dan sonra bir uyarım daha var. 1 Nisan’dan sonra ortada parti kalmayacak, hepsi dökülecek. Dolar 30 lirayı geçmiş, benzin 45 lira olmuş. Memleket batmış. Raflar el yakıyor. 22 yıllık bir iktidar var. Buna rağmen bu iktidarı yenemiyorsan döküleceksin.” Dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN SÖYLEMİ TEHDİT DİLİ

Bu seçimlerde tehdit dilinin konuşulduğunu vurgulayan Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “belediye bizde olmazsa hizmet olmaz” söylemlerini tehdit dili olarak niteleyip, “Cumhurbaşkanı Erdoğan Hatay’a gidiyor, ‘belediye bizde olmazsa hizmet olmaz’ diyor. Ordu’ya gidiyor ‘belediye bizde olmazsa doğalgaz gelmez’ diyor. Sanki doğalgazı AK Parti’nin bahçesinden çıkartıyor. 22 sene önce bir hedef vermişlerdi. 2023 hedefleri şuydu; ilk 10 ekonomi arasına girecektik 500 milyar dolar ihracatımız olacaktı. Kişi başına 25 bin dolar gelirimiz olacaktı. Bunların hiçbirisi tutmadı. Şimdi 2028 itibarıyla fiyat istikrarı sağlayacakmış. Yalandan kim ölmüş.” Diye konuştu.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce tarafından İstanbul ilçelerinde başkan adayları şu şekilde açıklandı.

Memleket Partisi İstanbul İlçelerinde Başkan Adayları:

  1. Arnavutköy: Ruhi Tuncel,
  2. Ataşehir: Reşat Şahin Öztürk,
  3. Avcılar: Çiğdem Eriş,
  4. Bağcılar: Bülent Uygur,
  5. Bahçelievler: Kerem Usta,
  6. Bakırköy: Ümit Yaşar Demir,
  7. Başakşehir: Nejdet Alavi,
  8. Beykoz: Ufkun Doğan,
  9. Beylikdüzü: Cihan Avcı,
  10. Beyoğlu: Yavuz Fırıldak,
  11. Büyükçekmece: İbrahim Dönmez,
  12. Çatalca: Gökhan Çavuşdağ,
  13. Çekmeköy: İbrahim Biçer,
  14. Esenyurt: Tanju Karakuş,
  15. Eyüpsultan: Ali Yeditepe,
  16. Fatih: Ayşegül Sevinmiş,
  17. Gaziosmanpaşa: Ahmet Hızlı,
  18. Güngören: Tunca Tuncer,
  19. Kadıköy: Fahrettin Eroğlu,
  20. Kağıthane: Hasan Söyler,
  21. Kartal: Murat Dal,
  22. Küçükçekmece: Mikail Yılmaz,
  23. Maltepe: Orhancan Subaşı,
  24. Pendik: Kağan Tangör,
  25. Sancaktepe: Adem Kaya,
  26. Silivri: Zülfiye Güneş,
  27. Sultanbeyli: Murat Dönmez,
  28. Şişli: Mehmet Göğerçin,
  29. Tuzla: Sait Terzi,
  30. Üsküdar: Lale Özel

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ