logo

Memleket Partisi Adayı Öztürk, ‘Ataşehir’in Robin Hood’u Olacağım’

Memleket Partisi Adayı Öztürk, ‘Ataşehir’in Robin Hood’u Olacağım’

Geçtiğimiz gümlerde adaylığı açıklanan Memleket Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk Ataşehirli basın temsilcileri ile bir araya geldi.

Recep Kenan / itvhaber.com

Memleket Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk, kahvaltılı programda Ataşehir’in basın temsilcileri ile buluştu.

ATAŞEHİR’İN ROBİN HOOD’U OLACAĞIM

Memleket Partisi’nin 31 Mart 2024 yerel seçimleri Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk, Ataşehirli basın temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda yaptığı açıklamada, Ataşehir’in Robin Hood’u olacağını vurgulayarak, “En hırsız başkan ben olacağım. Kimse benden çok çalamayacak. Ben Robin Hood olacağım.” Dedi.

“ATAŞEHİR’DE EN ÇOK OY ARTIRAN PARTİ OLACAĞIZ!”

Ataşehir’de seçimlerle ilgili anket çalışmaları yaptıklarını, adaylıkların netleşmesi ile anket sonuçlarını paylaşacaklarını ifade eden Memleket Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk, “Ataşehir’de en çok oy artıran parti olacağız!” iddiasında bulundu.

ATAŞEHİR 28 BİN OY ÖNDE OLACAK ŞEKİLDE DİZAYN EDİLDİ

Ataşehir’in 2008 yılında kurulurken iradenin 28 bin oy önde olacak şekilde dizayn edildiğini ifade eden Memleket Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin, bu günde Ataşehir’de dizayn çalışmasının yapıldığını iddia etti.

ATAŞEHİR’DE KAZANMAYI HEDEFLEDİM VE KAZANACAĞIMA İNANIYORUM

Ataşehir’de kazanmayı hedeflediğini ve kazanacağını inandığını kaydeden Reşat Şahin Öztürk, inanmayanlar için Mustafa Kemal’in ve Deniz Gezmiş’in inançlı mücadelesini ve başarısını örnek gösterdi.

“ATEŞİ VE İHANETİ GÖRDÜK” İLE BİLBOARDLARDA

Yakında seçim çalışmaları kapsamında bilboardlara çıkacaklarını belirten Memleket Partisi Ataşehir Adayı Reşat Şahin Öztürk, “ilk sloganlarının, “Ateşi ve İhaneti Gördük” olacağını aktardı.

BATTAL İLGEZDİ BENİM BİRLİKTE YOL YÜRÜDÜĞÜM ARKADAŞIM

“Ben kimsenin karşısına çıkmadım” diyerek kendisinin adaylığının birilerinin yönlendirmesi iddialarını yanıtlayan Reşat Şahin Öztürk, “Ben kimsenin adamı, marabası değilim.” Dedi. Öztürk “Battal İlgezdi’nin adayı” iddialarını ise; “Battal İlgezdi benim birlikte yol yürüdüğüm arkadaşım.” Diye yanıtladı.

BENİ MUHARREM İNCE ADAY YAPTI

Kendisini Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin aday yaptığını kaydeden Reşat Şahin Öztürk, “Genel Başkanım Muharrem İnce benim hocam. Yalova’da birlikte çalıştık. Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl yöneticiliği yaptım.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ