logo

Memleket Partisi Ataşehir Adayı Reşat Şahin Öztürk Batmanlılar Derneği’nde

Memleket Partisi Ataşehir Adayı Reşat Şahin Öztürk Batmanlılar Derneği’nde

Ataşehir Batmanlılar Derneği’ni ziyaret eden Memleket Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk, bölgedeki kentsel dönüşüm rantına dikkat çekti.

Memleket Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk, Ataşehir Batmanlılar Derneği’ni ziyaret etti.

BATMANLILAR DERNEĞİ’NDEN MEMLEKET PARTİSİ ATAŞEHİR BAŞKAN ADAYI REŞAT ŞAHİN ÖZTÜRK’E BÜYÜK TEVECCÜH 

 Cumartesi akşamı saat 20.00 de Batmanlılar Derneği’ni ziyarete gelen Reşat Şahin Öztürk, dernekte yakılan sobanın sıcaklığında dernekteki vatandaşlarla gönüllerin de ısındığı samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Sizlere güzel vaatlerle gelmedim, gerçekleri anlatacağım diyerek sözlerine başlayan Reşat Şahin Öztürk, kentsel dönüşümle 30 müteahhitin rantının nasıl olacağını detaylarıyla anlatarak depreme bir an önce hazırlıklı sağlam evlerin yerinde dönüşümle yapılmasının gerekliliğini aktardı.

Belediye, vatandaş işbirliği ile kurulacak kooperatif yapısını ilk altı ayda kurup hızlıca eylem planını oluşturmayı hedeflediğini ifade eden Öztürk, evlerin yanı sıra depreme dayanıklı okullar, sosyal tesisler, hastanenin de Yeni Sahra mahallesinde hayata geçirilmesinin şart olduğunu anlattı.

Kadıköy Belediyesi çöp araçları depolama tesisini Yeni Sahra’dan çıkartacağının sözünü veren Reşat Şahin Öztürk, bunun için gerekirse cezaevine bile girmeye hazırım ama bunu kesinlikle yapacağım dedi. Batmanlılar Derneği’nde yoğun alkış alan Reşat Şahin Öztürk’ e vatandaşlardan’ biz de sizinle eyleme hazırız’ desteği geldi.

Devlet okullarındaki öğrencilere her gün sıcak yemek sözünü veren Öztürk, bunları yapmazsam Allah bana rahat yüzü göstermesin diyerek duygularını dile getirdi. Annelerin, babaların, çocukların yüreklerini çalmaya geldim diyen Öztürk’ü Batmanlılar Derneği üyeleri, kapıya kadar uğurlayarak samimi dualar, hoş sohbetlerle yolcu ettiler.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ