logo

Meral Akşener’den Askıda Mama Kampanyası Başlattı

Meral Akşener’den Askıda Mama Kampanyası Başlattı

İYİ Parti lideri Meral Akşener’e Şanlıurfa’da fiyatlardan şikayet eden, yüksek fiyatından dolayı bebek maması alamadığını söyleyen eczacıyla Askıda Mama Kampanyası başlattı.  

Şanlıurfa Hilvan ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulunan İYİ Parti lideri Meral Akşener‘e artan fiyatlardan şikayet eden eczacının, vatandaşların yüksek fiyatından dolayı bebek maması almakta zorlandığını, veresiye olarak aldığını söyledi.  Vatandaşların yüksek fiyatından dolayı bebek maması alamadığını, veresiye olarak almakta bile zorlandığını öğrenen Akşener, eczacıya emekli maaşıyla katkıda bulunarak, askıda mama kampanyası başlatacağını söyledi.

Şanlıurfa’da esnaf programında eczaneyi ziyaret eden Meral Akşener’e, veresiyeden ve artan fiyatlardan şikayet eden eczacı, “Bir mamanın fiyatı 150 lira. Sattığımız malı yerine koyamıyoruz. Bütün esnaflar aynı halde. Fiyatlar çok hızlı artıyor. Bin lira elektrik faturası ödüyoruz. Kayıp kaçak bedeli diye bir şey var, ödemeyenlerin de yükünü biz çekiyoruz.” dedi.

“VERESİYE MAMA ALANLAR VAR”

Akşener’in, vatandaşların bebek mamalarını pahalılıktan dolayı alamadığını hatırlatması üzerine eczacı, “Veresiye satışı da yapıyoruz. Veresiye  defteri bizde de var. Mamaları almaya kalkışıp alamayan çok vatandaş var. Maliyetimin altında mama verdiğim de oluyor” dedi.

AKŞENER’DEN “ASKIDA MAMA” KAMPANYASI

“Veresiye mama alanlar var” diyen eczacının söyledikleri karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Akşener, emekli maaşıyla katkıda bulunarak, eczanedeki mamaları alacağını ve askıda mama kampanyası başlatmak istediğini söyledi.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ