logo

METİN KÜLÜNK, ‘HARİTA MUTLAKA DEĞİŞECEK’

METİN KÜLÜNK, ‘HARİTA MUTLAKA DEĞİŞECEK’

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı 16 Nisan referandum çalışmaları kapsamında düzenlenen kahvaltıda Ataşehir’deki berber ve kuaförlerle Milletvekili Metin Külünk’ü bir araya getirdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, 16 Nisan referandum çalışmaları kapsamında Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü’nde Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı tarafından Ataşehri’deki kuaför ve berberlere referandumda oylanacak maddeleri ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlattı.

Hükümet sistemini de düzenleyen 18 maddelik anayasa değişikliğinin yapılacak halk oylaması ile toplumsal sözleşme haline geleceğini iddia eden Metin Külünk, sokaktaki evdeki herkesin sandığa davet edilerek referandumun yüksek katılımla gerçekleşmesi dileğini iletti.

DEĞİŞİM İSTİKRASIZ HÜKÜMETLERLE AŞILAMAZ

25 yılık çetin bir sürecin ilk 5 yılında olunduğuna işaret eden Metin Külünk, bölgede haritaların mutlaka değişeceğini, değişim sürecinin güçsüz, istikrasız hükümetlerle aşılamayacağını kaydetti.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı’nın Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk’ü berber ve kuaförlerle buluşturduğu kahvaltıya Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.M.Naim Yağcı ile birlikte; SKM Başkanı Sinan Ayrancı, İlçe Başkan Yardımcısı Zafer Düşgün, Ataşehirli berber ve kuaförler, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile mahalle teşkilatları katıldı.

PAZAR GÜNLERİ İŞYERLERİMİZİN AÇIK OLMASIN

Berber ve Kuaförler Odasını temsilen toplantının açılış konuşmasını yapan Erdal Kaya, Belediyelerin esnafla karşı karşıya gelmek istemedikleri gerekçesi ile Pazar günlerinde açık olmasını eleştiren berberler, uygulamanın gözden geçirilmesi yönündeki taleplerini dile getirerek; “Şikâyetimiz, alınan karara rağmen Anadolu yakasında Pazar günleri işyerlerimizin açık olmasıdır. Sadece Kadıköy, Ümraniye ve Ataşehir’de bu uygulama var. Belediye başkanlığı nezdinde girişimlerde bulunduk. Biz bir şey yapamayız dediler. Yaptığımız oylama sadece yüzde 8 Pazar günü açık olmasını istedi” dedi.

MİLLETİN SEÇTİKLERİNDEN KORKUYORLAR

En değerli organı olan başın emanet edildiği berberler ve kuaförler ile dertleşip sohbet edilen emin kişiler olduğunu vurgulayan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.M.Naim Yağcı, berber ve kuaförlerin icra ettikleri mesleğin önemine dikkat çekerek; milletin seçtiklerine itibar etmeyenlerin hayır dediğini, milletin seçtiklerinden korktuklarını ifade ederek referandum süreci ile ilgili görüşlerini aktardı.

CHP’YE HAYIRLI BİR ŞEY ÖĞRETTİK

Vesayet döneminin sona ermesini istediklerini vurgulayarak referandum süreci ve anayasa değişikliği maddeleri ile ilgili değerlendirmelerini aktaran teşkilat tarafından “İstanbul’un Abisi” olarak anılan Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, anayasa değişikliği oylaması sürecinde “Hayır” diyen CHP’ye hayırlı bir şey öğrettiklerini ifade etti.

CHP’NİN SEÇMENLERİ PKK, FETÖ İLE AYNI ÇİZGİDE

CHP’ye oy verenlerin vatansever olduğundan şüpheleri olmadıklarının altını çizen Metin Külünk, CHP’nin seçmenlerini PKK, FETÖ ile aynı çizgide buluşturduğunu iddia etti.

15 TEMMUZ’DA TOP YEKUN MİLLİ MÜDAFAA

Küresel güçlerle işbirliği halinde 15 Temmuz’da kalkışma yapan FETÖ’ye karşı top yekun milli müdafaa gerçekleştirildiğinin altını çizen Metin Külünk, “Biz düşersek dünya da düşer” diyerek, Suriye’deki mücadeleye de gönderme yaptı.

HARİTALAR MUTLAKA DEĞİŞECEK

Haritaların mutlaka değişeceğini, bundan kaçışın mümkün olmadığını kaydeden Külünk, 25 yılık çetin bir sürecin başladığını ve bu sürecin en önemli bölümü olan ilk 5 yıllık dönem içinde olunduğunu kaydederek; “Önümüzdeki dönemde haritalar mutlaka değişecek. Türkiye istikrasız bir yönetimle bu dönüşümü yönetemez” dedi.

TÜRKİYE İLE OYNAMANIN MALİYETİ AĞIR; “AMA HANGİ TÜRKİYE?”

Türkiye ile oyun oynamanın maliyetinin çok ağır olduğunu ifade eden Ak Parti Milletvekili Metin Külünk, “Ama hangi Türkiye?”sorusunu sorarak; “Abdülhamit’e ihanet eden Türkiye mi? Mustafa Kemal’den sonra ABD’nin mandalığını kabul eden İnönü Türkiye’si mi?” diye konuştu.

REFERANDUMLA EGEMENLİK MİLLETE VERİLECEK

“Tek millet, Tek devlet, Tek Bayrak” vurgusu yaparak konuşmasını sürdüren Metin Külünk, egemenliğin millette olmadığını, milletten alınarak Ankara bürokrasisine teslim edildiğini iddia ederek, referandumla geçekleşecek değişiklikle egemenliğin millete verileceğini söyledi.

BİR DAHA TÜRKİYE’Yİ BİZDEN ALAMAYACAKLAR

“Tek adam” iddialarının asılsız olduğunu 16 Nisan’da “evet” denilince sistem değişikliğinin olacağını vurgulayan Külünk, “Bir daha Türkiye’yi bizden alamayacaklar” diye konuştu.

SİYASETEN TOPLUM NEREDEYSE BİZ ORADAYIZ

Soru cevap bölümünde berberlerin sorununa da değinen Metin külünk, idamın geri getirilmesi talebinin dile getirilmesi üzerine; “siyaseten toplum nerede ise biz de oradayız” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ