logo

Metropol İstanbul’da Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi Rüzgarı

Metropol İstanbul’da Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi Rüzgarı

Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi dönem sonu etkinlikleri kapsamında Yıl Sonu Sergisi davetliler ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi (Ataşehir HEM) kursiyerlerinin yıl sonu sergisi Metropol İstanbul sergi alanında ziyarete açıldı.

“METROPOL İSTANBUL’da ATAŞEHİR HALK EĞİTİMİ MERKEZİ RÜZGARI”

Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi’nin Mayıs ve Haziran aylarındaki etkinlik takvimi kapsamındaki 12. Etkinliği olan Ataşehir HEM kursiyerler Yıl Sonu Sergisi 08 Haziran 2023 Perşembe günü davetliler ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti.

2022’DE 36.000 KURSİYERE ULAŞTIK, 2023 YILINDA DAHA ARTACAK

Açılış programı sunucu Barış SÜMEN’in programı arz etmesi ve İstanbul Milletvekili İsmail ERDEM’in tebrik telgrafı ile başladı. Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi ( Ataşehir HEM) Müdürü Saffet YILMAZ açılış konuşmasında ilkelerinin “Her Zaman Her Yerde Herkes İçin Eğitim” olduğunu belirterek 2022 yılında Ataşehir’de 36.000 kursiyere ulaştıklarını 2023 yılında bu sayıyı arttırarak devam edeceklerini kaydetti.

Ataşehir HEM MÜDÜRÜ YILMAZ’DAN TEŞEKKÜR

Protokol üyelerine ve davetlilere katılımları için, Metropol İstanbul’a da etkinlik alanın oluşumundaki katkıları için ve her programında Ataşehir HEM’i yalnız bırakmadıkları için basın temsilcilerine  teşekkürlerini sundu.

Halk eğitimi merkezlerine ilginin artması için çalıştıklarını vurgulayan İstanbul İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa ÖZTÜRK, konuşmasında, katılımın çok güzel olduğunu ve her geçen yıl halk eğitimi merkezlerine olan ilginin artması için il milli eğitim müdürlüğü olarak azimle çalıştıklarını belirterek; bu güzel sergi alanının oluşumundaki gayret ve çabaları için Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Müdür, yönetici, öğretmen, usta öğretici ve kursiyerlerini teşekkür etti.

HARMANDALI, GİTAR VE FLÜT DİNLETİSİ

Program Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi usta öğreticilerinin Harmandalı ile devam etti. Büyük beğeni toplayan gösteriden sonra Kurum Müzik Öğretmenleri Hakan TEKBAŞ ve Gizra Beste TAŞKIRDI’nın gitar ve yan flüt dinletisi eşliğinde protokol üyelerinin kurdele kesimi ile açılışı yapılan sergi alanına geçildi.

Protokolde üyelerinin tek tek standları gezmesi ve kurs öğretmenleri, kursiyerler ile beraber hatıra fotoğrafı çektirmesi kursiyerleri mutlu ettiği gözlemlendi.

SERGİ 10 HAZİRAN CUMARTESİ 22.00’YE KADAR ZİYARETE AÇIK

Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi (HEM) kursiyerlerinin yıl sonu sergisi Metropol İstanbul sergi alanında 10 Haziran Cumartesi saat 22.00’ye kadar vatandaşların ziyaretine açık olacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ