logo

MHP Ataşehir Cumhur İttifakı Ataşehir Başkan Adayı Tanıtım Toplantısı

MHP Ataşehir Cumhur İttifakı Ataşehir Başkan Adayı Tanıtım Toplantısı

MHP Ataşehir ilçe Başkanlığı, Cumhur İttifakı üyeleri MHP ve Ak Parti’nin 31 Mart Yerel Seçimi ortak Ataşehir Belediye Başkan Adayı tanıtım toplantısı düzenledi.

Recep Kenan / itvhaber.com

MHP Ataşehir ilçe başkanlığı ev sahipliğinde ittifakı üyelerinin katıldığı, Cumhur İttifakı Ataşehir Başkan Adayı Tanıtım Toplantısı düzenlendi.

MHP Ataşehir ilçe Başkanlığı ev sahipliğinde Ak Parti ve MHP Ataşehir İlçe Başkanlıkları tarafından, Cumhur İttifakı üyeleri MHP ve Ak Parti’nin 31 Mart Yerel Seçimi ortak Ataşehir Belediye Başkan Adayı tanıtımı programı gerçekleştirildi.

ATAŞEHİR MUTLULUĞUN, EĞİTİMİN, MEDENİYETİN ŞEHRİ OLSUN

MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı aday tanıtım toplantısında konuşan Cumhur İttifakı ve Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Naim Yağcı, “Ataşehir mutluluğun, eğitimin, medeniyetin ve herkesin mutlu yaşadığı şehir olsun.” dedi. 

BİZ ATAŞEHİRİMİZİN EMANETİNE TALİP OLDUK

Belediye Başkanı olmak için yola çıkmadığını ifade den Mustafa Naim Yağcı, “Merakımız makam değildir. Biz Ataşehirimizin emanetine talip olduk. Biz Ataşehirimizin tamamının bize emanet olduğunu düşünürüz.” Diye konuştu.

Cumhur İttifakı Ataşehir Belediye Başkan Adayı tanıtımı programına Cumhur İttifakı ve Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Naim Yağcı, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Burak Çifçi, MHP Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel, MHP MYK üyeleri, İl Başkan yardımcıları, Ak Parti SKM Başkanı Serdar Orhan, Cumhur İttifakı üyeleri Ak Parti ve MHP ilçe teşkilat üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Program açılışında konuşan MHP Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel, 31 Mart Yerel Seçimi çalışmaları kapsamında kapı kapı dolaşarak adayları için oy istediklerini, sokak iftarlarının da yer alacağı seçim çalışmalarının son güne kadar devam edeceğini ve başkan adayları için destek isteyeceklerini kaydetti.

31 MART’TA SİZ KOMŞULARIMIZIN DESTEĞİNİ İSTİYORUZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli’nin Cumhur İttifakı olarak birlikte yola çıktıklarını, kendilerinin de teşkilatlar olarak ittifakın Ataşehir’deki izi olarak mücadele ettiklerini kaydeden Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Burak Çifçi, 2023 yılındaki seçimlerde verdikleri destek için katılımcılara teşekkür ederek; “31 Mart’ta siz komşularımızın desteğini istiyoruz. 3 dönem boyunca ihmal edilen Ataşehir için desteğinizi istiyoruz. Bizler bu yola çıkarken gençlerimiz, çocuklarımız, yaşlılarımız ve kadınlarımız için de mücadele ediyoruz.” Dedi.

Ataşehir’de belediyecilik hizmetlerinin yetersiz olduğunu ifade eden MHP MYK Üyesi Afşin Birben, Cumhur İttifakı Ataşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Naim Yağcı ile belediyecilik hizmetinin layıkıyla verileceğini söyledi.

Cumhur İttifakı Ataşehir Başkan Adayı tanıtım toplantısında konuşan Cumhur İttifakı ve Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Naim Yağcı, 15 yıllık siyasi birikimle Ataşehir halkına hizmet için yola çıktığını kaydederek, “E5 üstü olarak nitelenen, manen ayrılan ve 2008 yılında fiziki olarak ayrılarak Ataşehir Kuruldu. E5 üstü hizmetten yoksun yaşıyordu. Üsküdar ve Ümraniye’den de mahalleler katılarak Ataşehir kuruldu. Ataşehirimiz 2009 yılında belediye ile tanıştı. Ancak belediyecilikle halen tanışamadı. Bizler de sizler gibi Ataşehir’i yurt edinmişiz. Örnek Mahallesi’nden Ataşehir’e girip Ferhatpaşa’dan çıkasıya kadar Ataşehirlinin benden beklediğini anlıyorum. Ataşehirimizin imar, mülkiyet ve yeşil alan problemi sadece sizin değil; hepimizin problemi. Bu problemlerin takipçisi olacağız.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ