logo

MHP Ataşehir Fetih Şöleni Düzenledi

MHP Ataşehir Fetih Şöleni Düzenledi

Atasehir_mhp_fetihMHP Ataşehir İlçe Başkanlığı düzenlediği şölenle İstanbul’un Fethi’nin 562. Yılını Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’nda Mehteran takımı, konser ve havaifişekle kutladı.

Etkinlik Eyüp Mehteran Takımı’nın gösterisiyle başladı. Mehteran Takımının çalmış oldukları parçalar sayesinde Fetih yeniden canlandı.

Ataşehir Olimpik Spor Kulübü Avrupa şampiyonu olan Büşra, Yeliz, İrem Ve Batuhan yapmış oldukları gösteri ile izleyenleri mest etti. Genç öğrenciler Ataşehir MHP İlçe Başkanı Oğuz Sarul ve İstanbul Milletvekili Adayları tarafından altın madalya ile ödüllendirildiler.

Fetih Şöleni’ne MHP İstanbul İl Yöneticileri Muhsin Koçman, Recep Tüylüoğlu, Fatih Bulut, Ataşehir İlçe Kurucu Başkanı Mahmut Kılıç, Maltepe, Kadıköy, Çekmeköy, Beykoz İlçe Başkanları ve yönetimleri, İl Kadın Kolları Başkanı Perihan Durmaz, MHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayları, İlçe Kadın Kolları Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

mhp-1

 “Üç Hilal’i İstanbul’un Surlarına Asacağız”

MHP Ataşehir İlçe Başkanı Oğuz Sarul yapmış olduğu açılış konuşmasında; “ İstanbul’u fetheden kumandan ne güzel kumandan, onu fetheden asker ne güzel asker, övgüsüne mazhar olan 1453 yılında 22 yaşında İstanbul’u fethederek Fatih ünvanı alan Fatih Sultan Mehmet Han, 1058 yıllık Doğu Roma İmparatorluğu’nu sona erdirmiştir. Ortaçağ’ı kapatıp Yeniçağ’ı başlatmıştır. Evet atalarımız nasıl İstanbul’u fet ederek İmparatorluğunu ilan ettiyse, dedelerim yedi düveni Çanakkale’ye gömdüyse, bugün rahmet ve şükranla andığımız ülkücü şehitlerimiz Ruhi Kılıçkıran ile başlayıp, Fırat Yılmaz Çakıroğlu ile devam eden şehitler kervanımızın emperyalizmle mücadelesibaşarıya ulaşacaktır. Buna hiçbir şüphemiz yoktur.

Ülkemizin üzerine kara bulut gibi çöken 17-25 Aralık’ta hırsızlıkları tescillenen, milli değerlerimize saldıran, ‘Peygamber efendimizde kibir var’ bizde yok diyerek hadsizleşen Allah’ın bütün vasıflarını üstünde topladığını iddia edecek kadar firavunlaşan, Amerika ve Avrupa’nın beşinci sınıf figüranını bu iktidar çöplüğünde yok etmek için 7 Haziran’da Ulubatlı Hasan gibi mücadele edeceğiz. Üç Hilal’li Sancağımızı İstanbul’un surlarına yeniden asacağız. Ataşehir’in bizimle yürüdüğünü tüm İstanbul’a göstereceğiz” diyerek sözlerine son verdi.

Şölen muhteşem Havai Fişek gösterisinin ardından, Hazal ve Atilla Yılmaz’ın seslendirdikleri birbirinden güzel parçalarla son buldu.

mhp

İstanbulumGazetesi

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ