logo

MHP Ataşehir Oğuz Saral’la Devam Ediyor

MHP Ataşehir Oğuz Saral’la Devam Ediyor

Atasehir_mhp_kog-3Ataşehir MHP İlçe Teşkilatı 3. Olağan Kongresi’nde yapılan oylamada Oğuz Sarul tekrar MHP Ataşehir İlçe Başkanlığına seçildi. MHP Ataşehir Oğuz Saral’la Devam Ediyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Novada İş Merkezi Cemal Süreya Etkinlik ve Sergi salonunda gerçekleşen Ataşehir MHP İlçe Teşkilatı 3. Olağan Kongresi’nde 379 delegeden 142 delegenin oy kullandığı seçimde delegelerin desteğini alan şu anki başkan Oğuz Sarul tekrar MHP Ataşehir İlçe Başkanlığına seçildi.

Novada İş Merkezi Cemal Süreya Etkinlik ve Sergi salonunda 07.12.2014 Pazar günü Saat 15:00’da başlayan kongreye MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan, MHP İstanbul İl Yöneticisi Dursun Çolak,Araştırmacı Yazar Orhan Güdül, delegeler, MHP İstanbul İl ve İlçe temsilcileri, Ülkü Ocakları İl ve İlçe temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve dernek temsilcileri, mahalle muhtarları ve partililer katıldı.

379 Delegeden 143’ü Oy Kullandı

379 delegeden 143 delegenin katılarak oy kullandığı Ataşehir MHP İlçe Teşkilatı 3. Olağan Kongresi’ne delegelerin ilgisizliği dikkat çekti.  379 delegeden 143’ünün oy kullandığı kongrede geçersiz sayılan bir oy dışındaki 142 delegenin oyunu alan Oğuz Sarul yeniden Ataşehir MHP İlçe Başkanlığına seçildi.

Haramilerin Saltanatını Yıkarak İktidar Olmalıyız

Kongrenin iktidar hedeflerine yaklaştıracağına inandığını söyleyen Oğuz Sarul konuşmasında;  “Biz özeliz, biz farklıyız. Biz Türk Milliyetçileri, büyük Türk Milleti adına bedeller ödemiş ülkücüleriz.  Bizim siyaset anlayışımız şahsi çıkarlar üzerine değil” dedi.

2015 Genel seçimleri önemsemek gerektiğinin altını çizen MHP Ataşehir İlçe Başkanı ve kongrede başkan adayı Oğuz Sarul, halkın her kesimi ile kaynaşarak, onlara iktidar umudu aşılayacaklarını söyleyip; “Bizim tek görevimiz çalışmak, çalışmak ve yine çalışmaktır. Hedefimiz tek başına, haramilerin saltanatını yıkarak ve Türklüğün bütün değerleriyle birlikte iktidar olmaktır” diye konuştu.

Kongrelerimizde Kazanan, Kaybeden Yoktur

Kongrede konuşan Milletvekili Engin Alan özetle şunları söyledi; “ Kongrelerin yenilenme, motivasyon olduğunun altını çizen Milletvekili Engin Alan, amaçlarının yeniden güç toplayarak başarıya odaklanmak olduğunu ifade ettiği konuşmasında; “Kongrelerimizde kazanan ve kaybeden yoktur. Bu bir nöbet değişimidir. Geldiğimiz noktada kırgınlıklara, dargınlıklara yer verilmemelidir. Bir ve beraber olma zamanıdır. Kongrelerimizi olgunluk içinde gerçekleştirerek, hep birlikte omuz omuza çalışarak partimizi başarıya taşıyacağız” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ