logo

MHP Ataşehir Yönetimi Sadun Bizel İle Devam Ediyor

MHP Ataşehir Yönetimi Sadun Bizel İle Devam Ediyor

MHP Ataşehir ilçe teşkilatı 5.Olağan kongresinde yapılan seçimde delegeler, 3’üncü kez ilçe başkanıyla  devam yönünde oy kullanarak Muhammet Sadun Bizel’le destek verdi.

23.08.2020 Pazar günü Ataşehir Giresunlular Derneği binasında yapılan kongreye COVID 19 nedeniyle sadece delegeler alındı ve mesafe, maske ve temizliğe özen gösterilerek kongre tamamlandı.

Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Hakan Arıkaya’nın da katıldığı MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı 5.Olağan Kongresinde, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından divan kurulu oluşturuldu.

Divan başkanlığına MHP MYK üyesi Nevzat Ünlütürk, kâtip üyeliklere İstanbul İl Başkan Yardımcıları Orçun Peker ve Başar Ünal ile Bayram Ali Bayram oy birliği ile seçildiler.

Divan yerini aldıktan sonra gündem maddelerine geçildi ve ilk sözü ilçe başkanına verdiler.  Kürsüye gelen İlçe Başkanı Muhammet Sadun Bizel divanı ve katılımcıları selamlayarak, dönemindeki çalışmaları aktardı.

“PARTİMİZİN SORUMLULUKLARI ARTMIŞTIR”

MHP Ataşehir İlçe Başkanı Muhammed Sadun Bizel kongrede yaptığı konuşmasında, 5.Olağan kongreye COVİD 19 nedeniyle sadece ilçe delegelerinin katılımıyla kongreyi gerçekleştirdiklerini, bu noktada anlayış gösteren kıymetli Ataşehirli vatandaşlarımıza teşekkürlerimi iletmek istiyorum diyerek konuşmasında, “Son yıllarda Türkiye’de, bölgemizde ve dünyada meydana gelen hadiseler Milliyetçi, Ülkücü hareketin inkâr edilemez değerini gözler önüne serdiği kadar, partimizin ve camiamızın sorumluluklarını da arttırmıştır.” İfadelerine yer verdi.

“KAZANAN TÜRKİYE OLACAKTIR”

“Milliyetçi hareket Partisi, Kızıl Elma’ya doğru emin ve kararlı adımlarla ilerlerken taşıdığı yük de günden güne ağırlaşmaktadır.” Diye konuşan, Sadun Bizel, düşüncelerini ; “Bölgesel ve küresel güç odaklarının senaryolarına karşı her dava arkadaşımız yüksek bir sorumluluk ahlakıyla meselelere hesabi yaklaşmadan, empati ve erdem marifetiyle mücadelesini devam ettireceğine inancım tamdır. Sözlerimi sonlandırırken biz bir olduğumuz sürece Türkiye’yi ayağından zincirlemeye, önünü kesmeye, üzerinden hain hesap yapmaya hiç kimsenin nefesinin yetmeyeceğini ifade etmek istiyorum. Kararımız kesin, duruşumuz net, sözümüz senettir. Kazanan Türkiye olacaktır” ifadeleri ile aktardı..

İlçe Başkanı Bizel’in konuşmasından sonra Faaliyet raporu ve Mali rapor ayrı ayrı okunarak oybirliğiyle ibra edildi.

Seçime geçmeden önce Divan Başkanı MHP MYK Üyesi Nevzat Ünlütürk tarafından okunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin mesajı delegelerden yoğun alkış aldı.

Tek listeyle girilen seçime, oylamaya katılan delegelerin tamamının oyunu alan Muhammet Sadun Bizel 3. Dönem ilçe başkanı olarak seçildi ve güven tazeledi.

22 kişilik İlçe Yönetim Kurulu Asil üyeleri ile il delegeleri şu isimlerden oluştu:

MHP Ataşehir İlçe Başkanı:  MUHAMMET SADUN BİZEL

İLÇE YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ

1-            GÖKHAN AHMET YILMAZ

2-            MURAT CAN AYDIN

3-            RESUL GÖNÜLALAN

4-            HATİCE BAYRAK

5-            GAMZE MÜDERRİSOĞLU

6-            İBRAHİM KAZAN

7-            FATİH YELEKOĞLU

8-            BEKİR KESKİN

9-            BAYRAM ALİ BAYRAM

10-         YUNUS ÇALIŞKAN

11-         ZEKERİYA ÖZÇİFÇİ

12-         BAHTİYAR AKGÜN

13-         YUSUF AKGÜN

14-         GÜRAY ÖZAY

15-         ERDAL KAPLAN

16-         AZİZ TEKİN

17-         ALİ BALÇIK

18-         GÜLDEREN YURDAKUL

19-         ŞEVKET KULELİ

20-         MENDERES KARAAĞAÇ

21-         YASİN VAROL

22-         SELÇUK KÖROĞLU

İL DELEGELERİ ASİL

1-            MUHAMMET SADUN BİZEL

2-            SELÇUK KÖROĞLU

3-            HAKAN ARIKAYA

4-            GÖKHAN AHMET YILMAZ

5-            MURAT CAN AYDIN

6-            İBRAHİM KAZAN

7-            RESUL GÖNÜLALAN

8-            HATİCE BAYRAK

9-            MAHMUT ZİYA ÜÇÜNCÜOĞLU

10-         FATİH YELEKOĞLU

11-         MENDERES KARAAĞAÇ

12-         BAHTİYAR AKGÜN

13-         İMDAT YILMAZ

14-         ERDAL KAPLAN

15-         MURAT BÖLÜKBAŞI

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ