logo

MHP İl Başkanı Karataş ‘Vatanımızdan Vazgeçmeyiz’

MHP İl Başkanı Karataş ‘Vatanımızdan Vazgeçmeyiz’

Atasehir_mhp_iftar-FOTOMHP Ataşehir İlçe Teşkilatı, İçerenköy Nuri Cıngıllıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlediği programda Ataşehir teşkilat mensuplarını iftar sofrasında buluşturdu.

Recep Kenan/itvhaber.com

MHP Ataşehir İlçe Teşkilatı tarafından kurulan iftar sofrasına; MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, İl Başkan Yardımcısı ve 1. Bölge Başkanı Nevzat Ünlütürk, MHP İstanbul İl Sekreteri Murat Kotra, MHP İstanbul İl İl Başkan Yardımcısı Ali Maytalman ve yönetim kurulu üyeleri, Ataşehir İlçe Başkanı Oğuz Sarul ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, MHP Kadıköy ve Çekmeköy ilçe başkanları, Mv. adayları Umur Arıkan, Başar Ünal, MHP Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Öztürk, Gençlik Kolları ve teşkilat mensupları, mahalle muhtarları, STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Atasehir_mhp_iftar (17)

Oğuz Sarul Teşkilata Teşekkür Etti

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile okunan dualarla açılan iftarlar sonrasında katılımlarından dolayı teşekkür eden MHP Ataşehir İlçe Başkanı Oğuz Sarul, konuşmasında seçim dönemi yaptıkları çalışmalar için teşkilat mensuplarına teşekkür edip; “ Ayların en güzeli Ramazan ayında bizleri bir araya getiren yüce yaratana hamd-ü senalar olsun” dedi.

Son olarak kürsüye gelen MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, “Ramazan ayının yirminci gününde bizleri sizlerle buluşturan yüce Rabbime şükürler olsun” diyerek başladığı konuşmasında şu ifadeleri kaydetti;

Atasehir_mhp_iftar (7)

Ülkemizi, Vatanımızı Herkesten Fazla Sevmekteyiz

“7 Haziran seçimleri sonrasında Türkiye’nin her yerinde vatandaşlarımız kurulacak hükümeti konuşuyor. İftarlarda her siyasi partiye mensup vatandaşımız Türkiye’de önümüzdeki günlerde kurulacak olan koalisyonla ilgili değerlendirmeler yapıyor. Şaşkınlıkla izlemiş olduğumuz bir süreçteyiz. Hiçbir zaman 46 yıllık mücadelesinde MHP’nin yanında yer almamış insanlar partimize yön belirlemek istemektedirler. Bu yaratılmak istenen algıya, bu iftar sofralarından MHP’ye hiçbir kimsenin, siyasi partinin istikamet belirlemeyeceğini ifade etmek istiyorum. MHP kurulduğu günden bugüne kadar inançlarıyla, idealleriyle dosdoğru yürümektedir. Ülkemizi ve vatanımızı herkesten fazla sevmekteyiz.

Bir Tarafta Yolsuzluk, Diğer Tarafta Terör…

Bir taraftan yolsuzluktan vazgeçmek istemeyen bir parti, diğer taraftan terörden vazgeçmeyen bir parti var. Bizde vatanımızdan vazgeçmeyeceğiz diyoruz. Bunun neresinde yanlış var. Partimiz inançları ve idealleri doğrultusunda hareket ederek bu konuda hiçbir taviz vermeyecektir.

Son Söz Genel Başkanımızın

MHP’nin ahlaki şartları olduğunu izah edip ülke sorunları karşısında yapılan her ihanete karşı çıkarken, yapılan her iyi olayı da alkışlarız. Son söz kurumsal yapımız gereği Genel Başkanımıza aittir. Başka açıklamalara itibar edilememelidir.

Bu vesile ile Ramazan ayınız mübarek olsun önümüzdeki Kadir gecenizde kutlu olsun. Allah yar ve yardımcınız olsun.”

Atasehir_mhp_iftar (16)Atasehir_mhp_iftar (5)Atasehir_mhp_iftar (2)

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ