logo

MHP’li Yönter, ‘İstanbul Zilletin Eline Geçmesin’

MHP’li Yönter, ‘İstanbul Zilletin Eline Geçmesin’

24 Haziran’da elde edilmiş kazanımların 31Mart’ta heba edilmesini istemediklerini kaydeden MHP’li İzzet Ulvi Yönter, “31Mart’ta İstanbul zilletin eline geçmesin” dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere 27 belediyenin Cumhur İttifakının doğasına uygun tecellisini arzu ettiklerini kaydeden bu belediyelerde her hangi bir kazaya kurban gidilmememsini ümit ettiklerini ifade eden Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, “İstanbul zilletin eline geçmesin”, “24 Haziran’da elde edilmiş kazanımların 31Mart’ta heba edilmesini istemiyoruz” dedi.

24 HAZİRAN’DA BAŞARILI SONUÇ ALDIK

Yenilenen MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Açılış töreninde konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, MHP Ataşehir İlçe Başkan Sadun Bizel ve yönetiminin göreve geldiği günden bu yana başarılı çalışmalarını sürdürdüğünü kaydederek, “24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde Ataşehir’de ve İstanbul’un diğer 38 ilçesinde başarılı sonuç aldık. Teşkilatımız İstanbul’da önemli işlere imza attı. Şu anda il başkanlarımız ve ilçe başkanlarımız tam bir uyum içerisinde liderimizin gösterdiği davada sonuna kadar mücadele azmini gösteriyorlar. Şu anda İstanbul’da başarıya ulaşma başarı yakalama heves ve arzusu var. Fitneden uzak durarak, sırtımızı dönerek, aramızı bozmaya çalışan bozgunculara kapılarımızı sürgüleyerek, hak yolundan, Allah yolundan, dava yolundan ayrılmayacağız” dedi.

DÜNYA ALEM ÜLKÜCÜ HAREKETLE UĞRAŞTI

Milliyetçi, Ülkücü harekete Ataşehir’de yakışan binayı tesis ettikleri için Sadun Bizel ve yönetimine teşekkür eden MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, binada; iman, ülkü, hedef olduğunun altını çizdiği konuşmasında, “İstanbul’da aldığımız 8 milletvekili başarı. Niye başarı? Dünya alem adeta ülkücü hareketle uğraştı. Milliyetçi hareketi düşürmek, sancağı indirmek, liderimizi yerinden etmek maksadıyla; yapılmadık ihanet, melanet, rezalet kalmadı. Biz aştığımız engellere baktığımızda; Ataşehirde’de İstanbul’da da Türkiye’de de başarılı olduk. Yeter mi? Yetmez… Daha yüksek hedeflerimiz var…” ifadelerine yer verdi.

Recep Kenan paylaştı: 15 Eylül 2018 Cumartesi

31MART 2019 VİRAJINI DA ALACAĞIZ

Sahip oldukları 50 milletvekili ile Türkiye’nin kaderine yön veren, siyasi parti olduklarını, liderlerinin yön, istikamet belirlediğini ifade eden İzzet Ulvi Yönter konuşmasını, “Liderimiz Türkiye’nin ufkunu açıyor. Biz bir davayı, ülküyü omuzlamış durumdayız. 24 Haziran’da Cumhur ittifakı dedik; bir sürü engeli aştık.  İnanıyorum ki 31Mart 2019 virajını da alacağız.  Sayın liderimiz söyledi; tünelden önceki son çıkış. 31Mart 2019 virajını sağ salim, istikrarlı bir biçimde geçersek, hedeflerimize ulaşırsak, Türkiye’nin 2023’ten ötesine ulaşması da mümkün ve mutlak olacak. Bu nedenle 31Mart 2019 tarihli mahalli idareler seçiminde Milliyetçi Hareket Partisi sadece belediye başkanlarına, meclis üyelerine, muhtarlara değil; ülkesinin kaderini ve bekasını etkileyecek bir seçim olarak yaklaşıyor” şeklinde sürdürdü.

31MART’TA CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ’NE UYGUN SONUÇ ALMAMIZ LAZIM

Yönter, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Önce memleketim ve milletim, sonra partim ve ben anlayışını 31Mart’ta da sahaya yansıtıp, bu şekilde mücadele edeceğiz. Mevcut belediyelerimizi koruyacağız. 31Mart 2019 tarihli mahalli idareler seçimi sonucunun Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin, yapısına, doğasına uygun tezahürünü arzuluyoruz. Biz, denizi geçmişken derede boğulmak istemiyoruz. 24 Haziran’da elde edilmiş kazanımların 31Mart’ta heba edilmesini istemiyoruz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin yerleşmesi, kökleşmesi ilke ve esaslarıyla kurumsallaşabilmesi ve geleceğe doğru akabilmesi için 31Mart’ta çok uygun, isabetli ve demokratik sonucun alınması lazım.  Bu demokratik sonuç Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin yerleşmesi, kökleşmesi ve kurumsallaşmasına yol açacak.”

MİLLİYETİ HAREKET PARTİSİ 31 MART’A BEKA AÇISINDAN BAKIYOR

İzzet Ulvi Yönter, “İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere 27 belediyenin Cumhur İttifakının doğasına uygun tecellisini arzu ediyoruz. Ve buralarda her hangi bir kazaya kurban gidilmememsini ümit ediyoruz. -İstanbul zilletin eline geçmesin, Ankara geçmesin- diyoruz. 8’i FETÖ’cu gerisi PKK’lı 102 kayyum belediyesinin mutlaka eskiden yöneten hainlerin eline geçmemesi lazım. Bu konuda fedakarlıksa; yapacağız, sorumluluksa; alacağız. Milliyeti Hareket Partisi 31 Mart’a beka açısından bakıyor” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ