logo

Miktat Ağaoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Miktat Ağaoğlu son yolculuğuna uğurlandı

agaoglu_cenazeAğaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu’nun babası Miktat Ağaoğlu, Ataşehir Mimar Sinan Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Çamlıca Mezarlığı’ndaki aile mezarlığına defnedildi.

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu’nun babası Miktat Ağaoğlu, Ataşehir Mimar Sinan Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Çamlıca Mezarlığı’ndaki aile mezarlığına toprağa verildi

Miktad Ağaoğlu için ikindi namazını müteakip Ataşehir Mimar Sinan Camisi’nde düzenlenen cenaze namazına İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, eski Federasyon Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Galatasaray eski Yönetim Kurulu Üyeleri Abdurrahim Albayrak, Ergun Gürsoy, Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Ulusoy, futbolcu Fatih Tekke, Kadir İnanır, Mustafa Topaloğlu ile iş ve medya dünyasından çok sayıda isim katıldı. Cenaze namazında taziyeleri Ali Ağaoğlu, Hüseyin Ağaoğlu, Alaattin Ağaoğlu ile torunları Sena ve Alican Ağaoğlu kabul etti.

Cenazeye katılan Mustafa Sarıgül, “Ağaoğlu’nun babasını hakkın rahmetine uğurluyoruz. Ağaoğlu ülkemizin ilerlemesine, gelişmesine önemli katkılarda bulunan iş adamlarından bir tanesi. Babasının bu vefat gününde bende arkadaşlarımla kendisinin acısını hep birlikte paylaşmak istedim. Babasına Allahtan rahmet diliyorum. Mekanı inşallah cennet olsun.” diye konuştu.

Geride kalanlara Allah’tan sabır dileyen Abdurrahim Albayrak ise şunları söyledii: “Allah mekanını cennet eylesin. Ülkesini seven, halkını seven, insanları seven ve ülkede çok büyük yatırımlar yapan böyle evlatlar yetiştirmiştir. Allah yattığı yerleri cennet eylesin, geriye kalanları sabır diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun.”

Ağaoğlu’nun cenazesi Çamlıca Mezarlığı’ndaki aile kabristanında defnedildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ