logo

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Destek Kampanyası Başladı

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Destek Kampanyası Başladı

İstanbul’un 39 İlçesinde CHP ile Millet İttifakı üyesi ilçe başkanları ve milletvekili adaylarının katıldığı, “Eş Zamanlı Cumhurbaşkanı Destek Kampanyası” düzenledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul’un 39 İlçesinde Eş Zamanlı düzenlenen Cumhurbaşkanı Destek Kampanyası Ataşehir’de Millet İttifakı bileşeni partilerin ilçe başkanları, yönetimi, partililer ve vatandaşların katılımı ile başladı.

İstanbul’un 39 İlçesinde Eş Zamanlı düzenlenen Millet İttifak Cumhurbaşkanı Adayı Destek Kampanyası kapsamında CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı ve Millet İttifakı üyesi ilçe başkanlarının katıldığı programda çok sayıda ilçe yöneticisi ve partili Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyasına destek amaçlı katkıda bulundular.

Ataşehir’de Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyasına katılarak destekte bulunan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, “İstanbul’un 39 İlçesinde Eş Zamanlı Yaptığımız Cumhurbaşkanı Destek Kampanyasını Millet İttifakı İlçe Başkanlarımız ve milletvekili adaylarımızla birlikte yoğun bir katılımla gerçekleştirdik. Tüm vatandaşlarımızı Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vermeye davet ediyoruz.”  Dedi.

Öte yandan CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından yapılan paylaşımda, “İl Başkanımız Dr. Canan Kaftancıoğlu; parti örgütümüz ile birlikte halkın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyasına destekte bulundu.” İfadeleri yer aldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ