logo

Millet İttifakı ‘Haydi Kazanalım’ Sloganlı Kılıçdaroğlu Mitingi Maltepe’de

Millet İttifakı ‘Haydi Kazanalım’ Sloganlı Kılıçdaroğlu Mitingi Maltepe’de

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Millet İttifakı ortaklarıyla birlikte sahneye çıkacağı “Haydi Kazanalım” sloganlı Maltepe Miting Alanı’nda düzenleniyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Millet İttifakı ortaklarıyla birlikte sahneye çıkacağı Anadolu yakasındaki Maltepe Miting Alanı’nda “Haydi Kazanalım” sloganı ile gerçekleşecek miting Saat 17.30’da başlayacak.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilli Genel Seçimi sürecinde son haftaya girerken Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu mitinglerine Büyük İstanbul buluşması ile devam ediyor.

KILIÇDAROĞLU’NUN MİTİNG TARİHİ DEĞİŞTİ

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 7 Mayıs Pazar günü yapılması planlanan İstanbul mitingi 6 Mayıs Cumartesi gününe alındı.

CHP lideri ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın aynı gün, 7 Mayıs’ta İstanbul’da miting yapması planlanıyordu. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu , aynı gün düzenlenecek 2 büyük mitingin kentte olumsuz etkisini dikkate alarak “Millet İttifakı millet buluşması” mitingi, 6 Mayıs Cumartesi gününe alındı.

MİTİNG NEDENİYLE BAZI YOLLAR KAPALI

Öte yandan, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü açıklamasında, Maltepe Etkinlik Alanı’nda yapılacak mitingle ilgili trafik yönünden alınan emniyet tedbirleri kapsamında, sabah 06.00’dan itibaren Maltepe’de trafiğe kapatılacak yollar,  “Turgut Özal Bulvarı (Maltepe – Kartal Sahil Yolu) (Küçükyalı Maltepe Evlendirme Dairesi önü ile Kartal Çanakkale Caddesi Kavşağı arasında kalan kısım) ve bu caddeye çıkan tüm sokaklar.” şu şekilde sıralandı.

ALTERNATİF YOLLAR

Emniyet tarafından yapılan açıklamada, kapatılan yollara alternatif olarak kullanılacak güzergahların ise D-100 Karayolu ve Kemeraltı Caddesi olduğunun altı çizildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ