logo

Millet İttifakı Ortak Politikalar Mutabakat Metni Açıklanıyor

Millet İttifakı Ortak Politikalar Mutabakat Metni Açıklanıyor

Altılı Masa siyasi parti liderleri tarafından yürütülen çalışmalar ve ilgili komisyonların belirlediği Millet İttifakı Ortak Politikalar Mutabakat Metni’ni bugün açıklanıyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kamuoyu ile paylaşılan açıklamanın ardından Milliet İttifakı’nın altı lideri “Ortak Politikalar Mutabakat Metni”ni törenle imzalayacak.

Millet İttifakı, Ortak Politikalar Mutabakat Metni’ni bugün açıklanıyor. Açıklamanın ardından altı lider “Ortak Politikalar Mutabakat Metni”ni törenle imzalayacak.

Millet İttifakı’nı oluşturan liderler CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Ortak Politikalar Mutabakat Metni’ni kamuoyuyla paylaşmak üzere Ankara’da salona geldiler.

Millet İttifakı “Ortak Politikalar Mutabakat Metni”, hukuk, adalet yargı, kamu yönetimi, yolsuzlukla mücadele, şeffaflık ve denetim, ekonomi, finans ve istihdam, bilim, Ar-Ge, yenilikçilik, girişimcilik ve dijital dönüşüm, sektörel politikalar, eğitim ve öğretim, sosyal politikalar ve dış politika, savunma, güvenlik ve göç olmak üzere 9 ana başlık altındaki 75 alt başlıkta 2300’den fazla somut hedef, politika ve projeleri ortaya koyuyor.

ATO Kongre salonunda gerçekleştirilen Millet İttifakı “Ortak Politikalar Mutabakat Metni”ni tören Altılı Masa’yı oluşturan 6 siyasi parti genel başkanlarının katılımı ile gerçekleştiriliyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ