logo

MİLLETİMİZ ZAFER ARAYACAK GÜNLER YAŞAMASIN

MİLLETİMİZ ZAFER ARAYACAK GÜNLER YAŞAMASIN

tebrik (0)30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94’üncü yıl dönümü kapsamında Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü’nde düzenlenen törenle Ataşehir ilçe protokolü tebrikleri kabul etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Zübeyde Hanım Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü’nde düzenlenen törende Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Abdülkadir Fehmi Bilgin ve Ataşehir Belediyesi Başkanvekili İlhami Yılmaz Ataşehir’deki kurum- kuruluş, siyasi parti, STK, dernek ve vatandaşların tebriklerini kabul etti.

tebrik _töreni (23)

tebrik _töreni (9)

MİLLİ İRADEYE, CUMHURİYETİMİZE VE DEMOKRASİMİZE SAHİP ÇIKILDI

Tebrik töreninde Ataşehir ve Tüm Türkiye’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayan Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, 15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişimini hatırlatarak, “Ülkemizin ve milletimizin kurtuluşunu kutladığımız bu güzel günde geleceğimize daha aydınlık bakabilmek ve daha mutlu olabilmek adına ülke olarak hep beraber çaba gösteriyoruz. Geçtiğimiz 15 Temmuz günü ülkemizde meydana gelen ve hepimizi derinden yaralayan bir darbe girişimine karşı milletimiz topyekûn güvenlik kuvvetleriyle vatanını milletini her şeyden üstün tutan askeriyle, vatandaşıyla, medyasıyla, siyasi partileriyle hep beraber bu milletin, milli iradenin, cumhuriyetimizin ve demokrasimizin bekasına sahip çıktı. Hakikaten millet olarak ne kadar gurur duysak azdır” dedi.

tebrik _töreni (59)

MİLLETİMİZ TANKLARA, SİLAHLARA VE HELİKOPTERLERE VÜCUDUNU SİPER ETTİ

Geçmişte Başkomutanlık Muharebesi, Sakarya Zaferi ve Çanakkale Savaşı’nda yaşanan manevi ruhun biraz acı bir sonuçla tekrar yaşandığını dile getiren Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, böyle zaferleri arayacak girişimleri yaşamamayı dileyerek; “Bir daha memleketimizin böyle menfur girişimlere sahne olmamasını yürekten arzu ediyoruz. Ancak şunu da bilmemiz lazım ki, millet olmanın gerekliliği ve bilinci ile böyle bir direniş, böyle bir mukavemet belki Türkiye Cumhuriyeti tarihinde çok yaşanmamıştır. Hatta ilk kez milletimiz böyle bir mukavemet ile tanklara, silahlara ve helikopterlere karşı kendi vücudunu siper etti. Hakikaten takdire şayan çok büyük bir hizmeti ifa etti” diye konuştu.

tebrik _töreni (56)

BÖYLE ACI GÜNLER BİR DAHA YAŞANMASIN

Erdoğan, “Gelecek nesiller bugünleri ve bugünün kahramanlarını herhalde gönüllerinde sevgi, muhabbet iklimlerinde anlatır ve kendinden sonra gelecek nesillere de bugün yaşadığı güzel hatıraları güzel anlatır, ama hakiki sıkıntılı yönleri de bilmelerinde yarar var. Böyle acı günlerin bir daha yaşanmaması dileğiyle, hepimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. Nice 94 yıllara” ifadeleri ile 30 Ağustos Zafer Bayramı kutluma mesajını dile getirdi.

tebrik _töreni (17)tebrik _töreni (18)tebrik _töreni (21)tebrik _töreni (24)tebrik _töreni (27)tebrik _töreni (32)tebrik _töreni (35)tebrik _töreni (37)tebrik _töreni (39)tebrik _töreni (41)tebrik _töreni (46)tebrik _töreni (47)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ