logo

MP Ataşehir Adayı Reşat Şahin Öztürk STK Ziyaretlerine ADD Ataşehir’den Başladı

MP Ataşehir Adayı Reşat Şahin Öztürk STK Ziyaretlerine ADD Ataşehir’den Başladı

Memleket Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk, yerel seçim STK ziyaretlerine Atatürkçü Düşünce Derneği Ataşehir şubesi ile başladı.

Memleket Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk’ün ilk STK ziyareti Atatürkçü Düşünce Derneği Ataşehir oldu.

Memleket Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk, yerel seçimle ile ilgili sivil toplum kuruluşu ziyaretlerinin ilkine bugün Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ataşehir şubesiyle başladı. ADD Ataşehir Şube Başkanı Seda Günel ve heyeti tarafından ağırlanan Memleket Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk ve belediye meclis üyelerinden oluşan bir grubun bulunduğu görüşmede Atatürk ve 31 Mart 2024 yerel seçimleri hakkında istişarede bulunuldu.

Aynı zamanda bir ADD üyesi olan Reşat Şahin Öztürk, baba ocağı olarak nitelendirdiği Atatürkçü Düşünce Derneği ziyaretinde şu açıklamalarda bulundu.

NE SAĞDAN NE SOLDAN ATATÜRK’ÜN YOLUNDAN

Seçim kampanyama Atatürk’ün yolunda, Atatürk’ün ışığında diyerek başladık. Atatürkçülük artık  yobazlığa, gericiliğe karşı bir savunma zorunluluğunu getirdi. Bu ülkedeki gerçek Atatürkçüleri kaypak Atatürkçülerden ayırmak lazım. Düne kadar Atatürk’ün koltuğunda oturduğunu iddia edenler, Şeyh Sait’e hain diyemem’ açıklamasında bulunuyor. Düne kadar bizim çıkış noktamız Atatürk diyenlerin, Atatürk’ün canına kasteden siyasal formasyonlarla aynı potada harmanlandığını görüyoruz. Biz Memleket Partisi olarak bunu reddediyoruz. Atatürk’ün iki eserim dediği cumhuriyet ve CHP, siyasal dezenformasyona uğramıştır. Atatürk bizim tekelimizde değil ancak böyle bir ortamda Atatürkçülüğü Memleket Partisi olarak biz savunacağız.

3-5 OY UĞRUNA YAPILAN DİNSEL VE SİYASAL TAKİYECİLERİ KINIYORUZ

Atatürk’ün kurduğu partinin asıl yapması gereken Atatürk ilke ve değerlerini savunmaktır. Kaleden kaleciyi çekerseniz karşı taraf elbette gol atar. Atatürk; sadece din ekseninde değil, ulusal bütünlük ekseninde önemli bir değer taşıyor. Misak-ı Milli sınırlarımızda, ulus devlet yapımızda Atatürk, çok önemlidir. DEM’lenme uğruna ulusal bütünlüğe, devlet üniter yapısına savaş açanlara da cevap verilmelidir. Biz hepsine eşit cevap veriyoruz: Bu vatan bütündür, bölünemez, insanlarımız kardeştir düşman edilemez, Atatürk’ten, şehit kanlarıyla sulanan topraklarımızdan da taviz verilemez. Üç beş oy uğruna dinsel ve siyasal takiyecileri kınayıp yollarımızı ayırıyoruz.

Toplantının sonunda ADD Ataşehir Şube Başkanı Seda Günel, Memleket Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk’ün yakasına Atatürk rozeti takarak uğurladı.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ