logo

Muammer Yıldız; Yeni Eğitim Yılımız Ataşehir’imize Hayırlı Olsun

Muammer Yıldız; Yeni Eğitim Yılımız Ataşehir’imize Hayırlı Olsun

Muammer yildiz (2)İstanbul İl Milli eğitim Müdürü Muammer Yıldız, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile birlikte 2013 – 2014 eğitim öğretim yılı açılışı için Ataşehir’e geldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile birlikte 2013 – 2014 eğitim öğretim yılı açılışı için Ataşehir’e gelen İstanbul İl Milli eğitim Müdürü Muammer Yıldız; “Yeni eğitim – öğretim yılımız tüm İstanbul’umuza, özellikle Ataşehir’imize hayırlı olsun.” Dedi.
İstanbul İl Milli eğitim Müdürü Muammer Yıldız’ın Recep Kenan aracılığı ile ilettiği Ataşehir’e özel Yeni eğitim – öğretim yılı açılış mesajı;

Yeni eğitim – öğretim yılımız tüm İstanbul’umuza, özellikle Ataşehir’imize hayırlı olsun. 2013 – 2014 eğitim öğretim yılı özellikle Ataşehir’de açmış bulunuyoruz. Bakanımız Sayın Nabi Avcı teşrif ettiler. Sayın Bakanımız ve Sayın Valimizin katılımı ile Ataşehirden açtığımız yeni eğitim – öğretim yılı hepimize hayırlı olsun. Çocuklarımıza, velilerimize, öğretmenlerimize, vatandaşlarımıza, tüm halkımıza yeni eğitim – öğretim yılında; sağlık, sıhhat, afiyet diliyorum. Çocuklarımızın başarılarının devamını diliyorum.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ