logo

Mükayil Bektaş 2024 yerel seçimi Ak Parti Ataşehir Başkan Aday Adayı

Mükayil Bektaş 2024 yerel seçimi Ak Parti Ataşehir Başkan Aday Adayı

Ataşehir’in deneyimli STK temsilcilerinden, vakıf ve derneklerde yöneticilik yapan Mükayil Bektaş 2024 yerel seçimlerinde Ataşehir Belediye Başkanı aday adaylığını açıkladı.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ataşehir’in deneyimli STK yöneticileri arasında yer alan Mükayil Bektaş 31 Mart 2024 Mahalli Seçimlerinde  Ak Parti’den Ataşehir Belediye Başkanı aday adaylığını için baş vurdu.

 Mükayil Bektaş 31 Mart 2024 Mahalli Seçimlerinde Ak Parti’den Ataşehir Belediye Başkanı aday adaylığı başvuru dilekçesini Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Burak Çifci’ye teslim etti.

BİZİM İRADEMİZ BELEDİYE BAŞKANI OLMAK

Adaylık dilekçesini veren Mükayil Bektaş, yaptığı açıklamada, “Biz diyoruz ki; önce Ataşehir. Ataşehir için yapılacak ne varsa onu yapacağız. Kim aday olacaksa da onun arkasında duracağız. Birlikte, hep beraber yürüyeceğiz. Bizim irademiz belediye başkanı olmak.” İfadelerine yer verdi.

Mükayil Bektaş, STK temsilcilerinin aralarında olduğu destekçileri, dostları ve sevenlerinin katılımı ile ilçe başkanlığına giderek 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Ataşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

Ataşehir’e hizmet etmek için yola çıktığını kaydeden Ak Parti’den Ataşehir Belediye Başkanı aday adayı Mükayil Bektaş, “Ataşehir’de kim taş üstüne taş koyacaksa o aday olsun” temennisinde bulundu.

EN BÜYÜK PROJEMİZ ATAŞEHİRLİ GENÇLERE…

Bu güne kadar hiçbir görevde talep eden olmadığını, verilen görevleri de hakkıyla yerine getirmeye çalıştığını ifade eden Mükayil Bektaş, yaptığı açıklamada “Biz diyoruz ki; Allah nasip ederse, ekibimizle, bütün dostlarımızla Ataşehir’de 2024 seçimlerinde projelerle Ataşehirlilerin karşısına çıkacağız.  Bizim en büyük projemiz gençlerle ilgili olacak.  Emin olun projeleri gören birçok genç kardeşim Ataşehir’de oturmak isteyecek. Çünkü Ataşehir’de ikamet edenler o projelerden faydalanacak.  Geçmişte birlikte hizmet ettiğimiz arkadaşlarımızla, teşkilatımızla beraber yapacağız projelerimizi.  Biz, Ataşehir için tartışacağız, ortak yolu bulacağız. Hizmeti beraber götüreceğiz. Kırılmayacağız, kırmayacağız…” ifadelerine yer verdi.

İŞİMİZİ YAPACAĞIZ, TAKDİR HALKIMIZIN

Mükayil Bektaş, “Herkes kendi yapması gereken işten mesuldür. Bir başkasının yapmadığı işlerden biz mesul değiliz. Kendi işimizi yapacağız takdiri halka bırakacağız” dedi.

MÜKAYİL BEKTAŞ KİMDİR?

1975 Sivas Suşehri doğumlu olan Mükayil Bektaş siyasete 2001 yılında Adalet ve Kalkınma Partisi’nin kurulması ile başladı. Kadıköy’de başladığı siyasal yaşamına Ataşehir’in ilçe oluşu ile birlikte yer aldığı Ataşehir’de devam etti.

 Mikail Bektaş Ataşehir’de Ak Parti Yönetim Kurulu üyeliği yaptı.  Ak Parti Yönetim Kurulu üyeliği yaptığı bu dönemde çeşitli kademelerde görev yaptı.

2014 yılında İstanbul İl Genel Meclis Üyesi olarak görev yaptı. 2014 – 19 dönemde Ataşehir Belediye meclisi üyeliği görevi yaptı.

İstanbul Sivas Konfederasyonu yönetim kurulu üyesi olan Mükayil Bektaş, birçok sayı kaç Sivil Toplum Kuruluşu’nda yönetici ve üye olarak görev aldı. 10 yıldır Ensar Vakfı Ataşehir Şube Başkanlığı görevini yürütüyor.  

Evli olan Mükayil Bektaş 1 kız 2 erkek, 3 çocuk babası.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ