logo

MURAT CEYLAN KONSERİ ÇOK KONUŞULDU

MURAT CEYLAN KONSERİ ÇOK KONUŞULDU

murat ceylanTürk Halk Müziğinin güçlü sesi MURAT CEYLAN İBB Kültür Müdürlüğü’nün sanatsal etkinlikler faaliyetleri çerçevesinde Sultanbeyli Kültür Merkezi’nde sevenleriyle buluştu.

Çok sayıda hayranının katıldığı konserde MURAT CEYLAN izleyicileri adeta büyüledi. Konserde Murat Ceylan’a Adil ÇELEBİ şefliğinde, Türkiye’nin en önemli müzisyenlerinden bağlamada Serkan Özdemir, ritm perkisyonlarda Iraklı Murat Aslan ve Can Akın, kabak kemane’de TRT İstanbul Radyosu Sanatçısı İhsan Mendeş, klavyede Nasibi Fidan, nefeslilerde ise Kültür Bakanlığı İstanbul Devlet Türk Halk Müziği Korosu Sanatçısı Adil Çelebi eşlik ettiler. Konser sonrasında dinleyiciler ısrarla konserin tekrarı ynünde taleplerde bulundular.

MURAT CEYLAN’ın konserleri ara vermeden devam edecek. Ramazan ayı içersinde çeşitli etkinliklerde yer alacak olan CEYLAN, yine İBB sanatsal etkinlileri çerçevesinde yeni dönemde konserlerine devam edecek.

Ayrıca sanatçı’nın 27-28 Aralık 2014 tarihlerinde Danimarka’nın Kopenhagen şehrinde Anadolu Ateşi ile birlikte planlanmış iki adet konseri bulunmaktadır.

Konser salonlarının boş olduğu bu dönemde başarılı bir konser veren ve dinleyicilerinin kalbini fethetmeyi başaran CEYLAN yeni projelerle hayranlarıyla olmaya hazırlanıyor. Sesine,yorumuna çok güvenen ve işini bilerek yapan CEYLAN hedefleri büyük olan ve bu yolda en düzgün şekilde ilerlemeye devam eden başarılı bir sanatçı. İBB bünyesinde düzenlenen bu konserde kendisini yalnız bırakmayan ve destekleyen bütün dinleyicilerine teşekkürlerini sundu.

HABER: HASİBE GÜR

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ