logo

Murat Karayalçın CHP İstanbul 1. Bölge’de SKM Açtı

Murat Karayalçın CHP İstanbul 1. Bölge’de SKM Açtı

chp_1_bolge_skm_aclisCumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul 1. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi İl Başkanı Murat Karayalçın, aday adaylarının katıldığı coşkulu bir törenle açıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Törene Aday Adayları ve Çok Sayıda Partili Katıldı

Maltepe’de bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi’nin CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın’ın katılımıyla gerçekleştirilen törenine CHP milletvekilleri, İl ve ilçe yöneticileri, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, CHP İstanbul 1. Bölge aday adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

“Gelin CHP’de Birleşelim”

Genel seçimler öncesi, hukuka ve demokrasiye inanan herkesin bir araya gelmesi gerektiğini belirterek konuşmasına başlayan CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın,  “En geniş birliktelik en büyük çatıda olur. O yüzden gelin CHP’de birleşelim, gelin 7 Haziran’da AKP iktidarını hep birlikte devirelim” dedi.

FOTOLAR GELİYOR…

“Toplumu Tehdit Eden Tehlikeler: Kapitalizm, Faşizm, Yoksulluk”

Türk toplumunu tehdit eden üç büyük tehlike olduğunun altını çizen Karayalçın bu tehlikeleri; Kapitalizm, Faşizm ve yoksulluk olarak sıraladığı konuşmasında; bu tehiliklerle birlikte mücadele edilebileceğinin altını çizdi.

“1. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi’ni Maltepe’de”

CHP İstanbul İl Başkanlığı, 7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilecek genel seçimler için çalışmalarına devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında İstanbul’un 3 bölgesinde koordinasyon merkezleri açmayı hedefleyen CHP İstanbul İl Başkanlığı, 2. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi’nin ardından 1. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi’ni Maltepe’de açtı.

7 Haziran seçimlerine kadar bölgelerde yapılacak siyasi çalışmaların ana üssü olacak CHP İstanbul 1. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi, açılış töreniyle Maltepe’de faaliyetlerine başladı.

“İstanbul 1. Bölgede CHP 15 Mv.  İle 1. Parti Olacak”

1. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılış töreninde konuşan CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, “7 Haziran’da İstanbul’da 1. Parti olacağız, olmalıyız. İstanbul’da 1. Parti olalım ki, AKP’yi Türkiye’de devirelim. İstanbul’da 1. Parti olalım ki; bu faşist iktidarı devirelim. AKP karşıtlarının sayısı yandaşlarından daha fazla. Bu yüzden hukuka, demokrasiye ve insan haklarına saygı gösteren herkes bir araya gelmelidir. Bir enerji yaratmalıdır. Seçime 2 ay kala AKP karşıtları daha fazlaysa geniş bir birliktelik için çaba gösterilmelidir. Gelin 7 Haziran’da sandıklara birlikte gidelim, birlikte girelim. En geniş birliktelik en büyük çatıda olur. CHP’de birleşelim, gelin 7 Haziran’da AKP iktidarını hep birlikte devirelim” dedi. CHP İstanbul 1. Bölge Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ali Cihat Işık ise açılışa katılan yüzlerce partiliden 1. Bölgede CHP milletvekili sayısının 11’den en az 15’e çıkartılmasının sözünü aldı. Işık’ın “İstanbul 1. Bölgede CHP 1. Parti olacak ve en az 15 milletvekili çıkaracak. Söz mü?” şeklindeki sözlerine yüzlerce kişi hep bir ağızdan “Söz” diye karşılık verdi. Açılış törenine CHP İstanbul İl Başkan Yardımcıları Şerdıl Dara Odabaşı, Semra Engin, Cemal Coşkun, Mehmet Aslan, Ali Fatinoğlu, Mehmet Diribaş, Çağdaş Murat Sabancı, Veli Coşkun, Sait Yılmaz ve Ali Mutlu Köylüoğlu da katıldı.

Koordinasyon merkezinin açılış töreninin ardından CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın ve CHP İstanbul 1. Bölge Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ali Cihat Işık, Seçim Koordinasyon Merkezi’nde İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adaylarıyla toplantı yaptı. Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret eden vatandaşlar ise kafeterya bölümünde gerçekleştirilen kokteyle katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ