logo

Musa Bulut ‘özgür ve aydınlık yarınlar İçin Adayım’

Musa Bulut ‘özgür ve aydınlık yarınlar İçin Adayım’

Musa BulutMusa Bulut, elimizdekini koruyarak ve paylaşarak , gençlerimize özgür ve aydınlık yarınlar CHP’den İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

2009-2014 tarihleri arasında CHP’den İl genel meclis Üyesi olan Musa Bulut, Ataşehir İlçe Binasında yaptığı basın toplantısında CHP’den İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Musa Bulut’un basın açıklamasına; Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, İstanbul 1.Bölge Milletvekili aday adayı Gamze Akkuş İlgezdi, CHP Ataşehir İlçe yöneticileri, CHP Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Sakine Yeşildağ ve partililer katılarak destek verdi.

Önemli bir sürece girildiğini belirten CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak; “Bu süreçte önemli görevlerimiz, sorumluluklarımız olacaktır. Sorumluluklarımız ülkemizin aydınlık geleceğiyle ilgilidir. Kimse, biz CHP’lilerin bu olumsuz gidişe seyirci kalacağını sanmasın. Musa Bulut parti değerlerine, geleneklerine uygun bir şekilde aday adaylığını burada açıklıyor. Kendisine ve onun gibi bu yolculuğa çıkan adaylarımıza başarı dileklerimizi sunuyoruz” dedi.

Birçok sivil toplum kuruluşlarında aktif olarak görev aldığını söyleyen Bulut; “Amacım toprağımdakini, sokağımdakini, elimizdekini koruyarak ve paylaşarak daha bereketli hale getirmek, gençlerimize özgür ve aydınlık yarınlar bırakmaktır” dedi.

Musa Bulut; “ İnsan hakları değerlerini temsil etmek üzere, çağdaş, dürüst, cesur, dinamik, bilgili ve temiz kadroların öncülüğünde, siyaseti yeniden milletle buluşturmak, umut ve güven dolu bir geleceği yeniden tesis etmek, her türlü cinsiyetçi zihniyete ve gericiliğe karşı mücadele etmek için yola çıktım” diye konuştu.

Musa Bulut Kimdir?

-1963 Yılında Tunceli’de doğan Bulut, Orta öğrenimini Tunceli, Elazığ ve İstanbul’da tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünü bitirdikten sonra, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Yönetim ve Organizasyon dalında Master yaptı. Yüksek Lisans tezini, “Türkiye’de Tarım Borsalarının Kurulması ve Organizasyon Yapısı” üzerine yazarak lisansüstü derecesini tamamladı.

Evli ve iki çocuk babası olan Musa Bulut, 1984’de beri ticaret ile uğraşmaktadır.

– Musa Bulut, 1987 yılında, SHP döneminde Sarıyer İlçesinde Gençlik Kolları’nda mücadeleye atıldı.

– 1988-1991 yılları arasında İstanbul İl Gençlik kollarında aktif olarak görev yaptı

– Sırasıyla, Mahalle temsilciliği, delegeliği ve Sarıyer İlçe Yönetim Kurulu üyesi olarak görevlerde bulundu.

-2009 Yerel seçimlerinde Ataşehir ilçesinde birinci sıradan İstanbul İl Genel Meclis Üyesi olarak seçildi.

-2009-2014 Tarihleri arasında il Genel Meclisi Üyesi olarak, İstanbul halkına eğitim ve sağlık alanında başarılı hizmetler sundu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ