logo

Mustafa Kemal Aşık Veysel İmarı Şubat Ayında İBB Meclisine Geliyor

Mustafa Kemal Aşık Veysel İmarı Şubat Ayında İBB Meclisine Geliyor

Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahalleleri 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı (NİP) Şubat ayı gündemine alarak görüşülmek üzere İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’ne geliyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

İBB yetkileri tarafından verilen bilgilere göre Mustafa Kemal ve Aşık Veysel 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı (NİP) itirazları İBB Meclisi’nin gündemine geliyor.

Ataşehir İlçesi Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerini kapsayan 1/5000 ölçekli Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahalleleri Nazım İmar Planı (NİP) İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ndeki askı sürecinde, ağırlıklı olarak adil emsal olmadığı gerekçesi ile vatandaşın itirazına neden olmuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)’nde 25 Eylül 2020 tarihinde askıya çıkan Ataşehir İlçesi Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerini kapsayan 1/5000 ölçekli Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahalleleri Nazım İmar Planı (NİP) 1 ay süreyle askıda kaldıktan sonra 26 Ekim 2020 tarihinde askıdan inerek itirazların değerlendirilmesi sürecine girdi.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Semih Kayhan konu hakkında www.itvhaber.com ’a yaptığı açıklamada, İBB yetkilerinden alınan bilgilere göre askı sürecinde alınan itirazları değerlendirilen Ataşehir İlçesi Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerini kapsayan 1/5000 ölçekli Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahalleleri Nazım İmar Planı (NİP) Şubat ayı gündemine alarak görüşülmek üzere İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’ne sevk edileceği bilgisinin verildiğini kaydetti. 

KAYIŞDAĞI VE İNÖNÜ MAHALLESİ İMAR PLANLARI DA MECLİSE GELİYOR

Sadık Semih Kayhan, Kayışdağı ve İnönü Mahalleleri 1/5000 ölçekli Nazım İmar planlarının da Şubat ya da Mart ayında İBB Meclisi’ne gelmesinin ön görüldüğünü, çalışmaların bu kapsamda yürütüldüğünü kaydetti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ