logo

Mustafa Kemal Bu Ülkenin ‘Bizi Biz Yapan’ Değeridir

Mustafa Kemal Bu Ülkenin ‘Bizi Biz Yapan’ Değeridir

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü kapsamında açıklama yapan İyi Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu: Mustafa Kemal ‘Bizi Biz Yapan’ Değerdir.

Recep Kenan/itvhaber.com

Mustafa Kemal bu ülkenin ortak ve ‘bizi biz yapan’ değeridir.” Diyen İyi Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü kapsamında yaptığı açıklamada, “10 Kasım yas tutma günü değil, bilakis bilinç tazeleme, hatırlama ve hatırlatma günüdür.” Dedi.

İyi Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu, açıklamasında, “Cumhuriyet’imizin kurucu lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 84. yıldönümünde, bir kez daha sevgiyle, saygıyla ve rahmetle anıyorum.” İfadelerine yer verdi.

İyi Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu’nun 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü kapsamında yaptığı basın açıklaması:

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 84. yılında özlemle anıyoruz.

Savaştan yeni çıkan, yorgun bir ülkeyi ayağa kaldıran Mustafa Kemal Atatürk,  çağdaş uygarlık seviyesinde bir toplumun temellerini atarak bir ülke kurmuş, aklı, bilimi rehber kabul etmiş ve topluma çok değerli bir vizyon sunmuştur. Bu vizyon da ülkemizde özgür düşüncenin, demokrasinin ve kalkınmanın temelini oluşturmuştur.

Kısacası Mustafa Kemal bu ülkenin ortak ve “bizi biz yapan” değeridir. Bu nedenle 10 Kasım yas tutma günü değil, bilakis bilinç tazeleme, hatırlama ve hatırlatma günüdür.

Cumhuriyet’imizin kurucu lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 84. yıldönümünde, bir kez daha sevgiyle, saygıyla ve rahmetle anıyorum.

Ayrıca onun şahsında, Milli Mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kere daha rahmet ve şükranla yad ediyorum.

Mekanları cennet, ruhları şad olsun.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ