logo

Mustafa Naim Yağcı, Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı

Mustafa Naim Yağcı, Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı

Mustafa Naim Yağcı, Ataşehir’i AK Belediyecilik hizmetleriyle buluşturmak Ataşehir Belediye Başkan adaylığı başvuru dilekçesin, Ataşehir İlçe Başkanlığı’na verdi.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yapan Mustafa Naim Yağcı, adaylık dilekçesini Ataşehir İlçe Başkanı Burak Çifci’ye verdi.

Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yapan Mustafa Naim Yağcı, “Ataşehir’i AK Belediyecilik hizmetleriyle buluşturmak için, Ataşehir Belediye Başkan adaylığı başvuru dilekçemi, AK yuvamızda, İlçe Başkanımız Sn. @burakcifci34’e sunduk.” Dedi.

Av. Mustafa Naim Yağcı @naimyagci_ Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan aday adaylığı başvurusu ile ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Nefes aldığı şehre nefes vermeli insan” demiş atalarımız. Bu anlamda bugüne kadar hem siyasetin içinde hem sosyal hayatta Ataşehir’in bir evladı olarak samimi bir gayretle çalıştık. Bundan böyle daha büyük bir gayret ve heyecanla Ataşehir’i Türkiye Yüzyılı vizyonuna hazırlamak için yola revan olduk. Ataşehirle var olan gönül bağımızı daha da kuvvetlendirerek Ataşehir’i AK Belediyecilik hizmetleriyle buluşturmak için, Ataşehir Belediye Başkan adaylığı başvuru dilekçemi, AK yuvamızda, İlçe Başkanımız Sn. @burakcifci34’e sunduk. Başkanımız ve ekibine şükranlarımı sunuyorum. Rabbim hakkımızda hayırlı eylesin, yar ve yardımcımız olsun.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ