logo

Mustafa Sarıgül ‘Ataşehir’de Uyuyan Devi Uyandırdınız’

Mustafa Sarıgül ‘Ataşehir’de Uyuyan Devi Uyandırdınız’

Chp_sarigul_ziyaret-1CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, İstanbul CHP ilçe örgütlerini ziyaret kapsamında CHP Ataşehir İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı’nda çok sayıda partilinin ve CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ile kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarının da katıldığı karşılamada konuşan 30 Mart yerel seçimleri CHP  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, “Özgürlük, demokrasi, barış, laiklik istiyoruz. İstiyoruz ki; herkes özgür olsun. İnancını, dilini, dinini, kültürünü özgür ve mutlu bir şekilde yaşasın. Uyuyan devi avcılar bosch servisi uyandırmak gerekiyor. Ataşehir’de uyandırdığınız gibi” dedi.

Umutlarımızı Diri Tutarak Başarıyı Daha İleri Taşıyacağız

“Anadolu’nun iki yağız delikanlısına güvenin, sizi mahcup etmeyecektir” diyerek yaptıkları çalışmanın iki başarı ile taçlanmasını istediğini ifade eden CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir’de yoğun ve incelemeye değer bir çalışma yaparak başarıya ulaştıklarının altını çizdi.

CHP Ataşehir İlçe örgütünün Başkan ile güvene dayalı uyumlu bir çalışma yürüttüğünü vurgulayan Hakkı Altınkaynak, umutlarını diri tutarak başarıyı daha da ileri taşıyacaklarını ifade etti.

Ataşehir’deki Gibi Uyuyan Devi Uyandırmak Gerekiyor

Mücadele ve müşkülat arkadaşları olarak nitelediği partililere siyasi akraba olduklarını ifade eden CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığında partililere hitaben yaptığı konuşmada, insanların akrabalarını seçme şansına sahip olmadığını, akrabalarla kan bağı olduğunu yaşam içerisinde akrabaların ayrı düşebildiğinin altını çizdi. Ataşehir’e İstanbul’a, Türkiye ve dünyadaki olaylara bakış açılarının aynı olduğunu söyleyen Sarıgül; ”Ne istiyoruz?” diye sorarak; “Özgürlük, demokrasi, barış, burada bulunmayanların da haklarını ve hukuklarını korumak istiyoruz. İnançlara saygılı laiklik istiyoruz. İstiyoruz ki; herkes özgür olsun. İnancını, dilini, dinini, kültürünü özgür ve mutlu bir şekilde yaşasın. Hakça paylaşım olsun. Üretimi artırıp, tüketimi azaltmak istiyoruz. Alın teri ve emeği korumak istiyoruz. İnanın ki; bunu yapabilecek tek güç Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Uyuyan devi uyandırmak gerekiyor. Ataşehir’de uyandırdığınız gibi; İstanbul’un Sultanbeyli’sinde, Pendik’inde, Ümraniye’sinde de aynı şekilde uyandırmak gerekiyor” dedi.

Sarıgül “Başarının Göstergesi; Kararlı, Verimli, Uyumlu Olmak”

Ataşehir’de önemli bir başarı var. İlçe başkanımızın şahsında hepinizi kutluyor, tebrik ediyorum” sözleri ile Ataşehir’deki başarının altını çizen ve CHP Ataşehir İlçe Örgütünü kutlayan Sarıgül; “Buradaki Başarının nedeni şu; kararlısınız, verimlisiniz ve uyumlusunuz. Başarının göstergesi bunlar. Daha da başarılı olmak için sistemleri ve kuralları koymak gerekiyor. Bir partinin belediye başkan adayı 6 ay önceden belli olması gerekiyor. Önemli bir kuruma mensubuz. İstanbul’da oyumuz 1 milyon 100 bin yükselmiştir. Ama ben sonuç endeksliyim. Sandıkları Ataşehir’de koruduğumuz gibi; Sultanbeyli’de, özellikle Esenler ve Bağcılar’da korumuş olsaydık bu gün sonuç başka türlü olacaktı“diye konuştuktan sonra kitabını göstererek; “Bu kitapta zemin kattan en üst kata çıkma mücadelesini göreceksiniz.  Arka sırada oturanlarla ön sırada oturanların büyük bir mücadelesini göreceksiniz, Gençlik kolu üyeliği, sekreterliğinden zirveye nasıl çıkar onu okuyacaksınız. Kitabımız bu… Direk Mustafa Sarıgül” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ