logo

Mustafa Sarıgül ‘Rakip Faullü Oynamaya Başladı’

Mustafa Sarıgül ‘Rakip Faullü Oynamaya Başladı’

mustafa sarigul_Aday tanıtım toplantısına katılan CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, mal varlığına el konulmasına ilişkin, “Rakip faullü oynamaya başladı” dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül ve CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenen İstanbul’un adaylarının belirlendiği ilçelerin belediye başkan adaylarının tanıtıldığı “İktidar Yolunda İstanbul Buluşması” programına katıldı.

TMSF yetkileri ile binalarına iskan ile ilgili defalarca görüştüğünü belirten CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, bir çok kez sohbetleri olduğunun altını çizerek; “Rakip faullü oynamaya başladı. Taksim’de 3 ağaca tahammül edemeyenler Sarıgül’e hiç tahammül edemiyorlar. TMSF’deki adamlar bina iskanlarını almak için bana defalarca geldiler. Onlarla defalarca sohbetlerimiz oldu. Sarıgül 15 yıldır belediye başkanı 16 sene önce bir olay olmuş da falan. 16 sene sonra, seçimlere 73 gün kala, Cuma günü  saat 16.10’da yazı gönderiyor. Sen kardeşim halkın verdiği yetkiyi devlet gücü olarak kullanarak onları yapabilirsin. Sandığa nasıl ipotek koyacaksın?” diye sorup; “Zannettiler ki ‘Sarıgül’ü korkutabilirim, durdurabilir, döndürebilirim’ Durduramazsın beni, döndüremezsin beni, korkutamazsın beni” diye konuştu.

CHP adayı olmanın  hizmet adamı olmak olduğunun altını çizen Sarıgül, “CHP adayı olmak İstanbul’umuzu demokratik dünya ile buluşturmaktır, ülkemize şehrimize toprağımıza sahip çıkmaktır, arınmaktır, sakınmaktır, ahlaklı olmaktır. CHP adayı olmak Mustafa Kemal Atatürk’ün adayı olmaktır. İstanbul ülkenin birliğinin beraberliğinin başkentidir. Her rengi içinde barındıran önemli bir dünya kentidir. İstanbul’da huzur varsa dünyada huzur vardır. Birliği beraberliği sağlayacak kadro, huzuru sağlayacak kadro burada” diyerek 30 Mart’tan sonra da başkan olacağı iddiasında bulundu.

Mustafa Sarıgül CHP İlçe Belediye Başkan adaylarına hitaben, “Her gün trafikte ömür tüketen memurlarımız, işçilerimiz belediye başkanlarını bekliyor. Evlerinden çıkamayan, toplum içinde yerini alamayan engellilerimiz belediye başkanlarını bekliyor” diyerek başkan adaylarının çalışacakları alanlara ve “Başkan olacak arkadaşlar benimle birlikte 6.30’da kalkarak çalışmalara başlayacaklar” diyerek çalışma şekline dikkatini çekti.

Oğlunu sahneye çağırıp sarılan Mustafa Sarıgül duygulu anlar yaşadı ve “Kültür merkezlerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve bağımsız yargı, Türkiye Cumhuriyeti’nin dürüst emniyet mensupları da bizi bekliyor. İstanbul’da değişim zamanı gelmiştir” şeklinde konuştu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ