logo

MÜTEAHHİTLERDEN ‘BARBAROS VE YENİSAHRA’ PLATFORMU

MÜTEAHHİTLERDEN ‘BARBAROS VE YENİSAHRA’ PLATFORMU

Barbaros ve Yenisahra mahallelerini kapsayan Yenisahra ve Yakın Çevresi 1/5000 Ölçe RNİP kapsamında proje uygulayacak önde gelen firmalar platform kurdu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Edinilen bilgiye göre; Barbaros ve Yenisahra mahallelerini kapsayan Yenisahra ve Yakın Çevresi 1/5000 Ölçek Revize Nazım İmar Planı kapsamında dönüşüm çalışmaları yürüten önde gelen müteahhit firmalar bölgedeki projelerin sağlıklı zeminde yürümesi, imar planının hak sahipleri lehine kazanımlarla sonuçlanması ve bölgenin sağlıklı, hızlı bir şekilde dönüşümünün sağlanmasına öncülük edecek çalışmalar yapmak üzere platform kuruldu.

İtirazların değerlendirildiği onayı sürecinde, yapılacak girişimlerle planın bölge lehine çıkması ve sürecin hızla tamamlanması için çalışacak olan platformun birden fazla firmanın imza topladığı adalarda sürecin tamamlanası amacı ile çözüm üretmek için girişimlerde bulunacak.

Bölgede dönüşüm projesi uygulamak üzere çalışma yürüten 8 önemli müteahhit firma tarafından oluşturulduğu öğrenilen platform düzenli olarak toplantılar yaparak, ilgili kurumlarla görüşüp, bölge lehine sonuçlanacak imar planı sonrasında dönüşüm sürecinin hızla tamamlanmasını sağlamayı hedefliyor.

Barbaros ve Yenisahra mahallelerinde dönüşüm çalışması yürüten firmaların önde gelenleri tarafından kurulan ve henüz resmi açıklama yapılmayan platform ile ilgili açıklamanın yakın zamanda oluşacak yönetim tarafından yapılması bekleniyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ