logo

Naim Yağcı, ‘İçerenköy Ferhatpaşa Tramvay Hattı Projesi Hazır’

Naim Yağcı, ‘İçerenköy Ferhatpaşa Tramvay Hattı Projesi Hazır’

Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Naim Yağcı, Su Deposundan başlayan İçerenköy Ferhatpaşa tramvay hattı projesi hazırladıklarını açıkladı.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ataşehir’in trafik sorununa çözüm için proje üreten Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Naim Yağcı, Yeditepe Üniversitesinden geçen İçerenköy Ferhatpaşa tramvay hattı projesi hazırladıklarını açıkladı.

Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Av.Mustafa Naim Yağcı, yaptığı açıklamada, Su Deposu metro istasyonundan başlayan Kayışdağı Yeditepe Üniversitesinden geçen İçerenköy Ferhatpaşa tramvay hattı projesinin bölgenin trafiğini rahatlatacağını kaydediyor.

Ayrıca Naim Yağcı, daha önce Kayışdağı’nı Ataşehirlilerin kullanımına açacaklarını duyurduğunu hatırlatarak, 4 km uzunluğundaki tramvay hattı ile Kayışdağı’na da ulaşımın kolaylaşacağınıjn altını çizdi.

İÇERENKÖY FERHATPAŞA 4 KM TRAMVAY HATTI

 Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Naim Yağcı tarafından yapılan tramvay projesi ile ilgili açıklama; “İçerenköy (Su Deposu) metro durağından başlayacak, Yeditepe Üniversitesi üzerinden Ferhatpaşa’ya uzanacak 4 km uzunluğundaki tramvay projemizle şehir içi ulaşımı kolaylaştıracak, trafik yoğunluğunu azaltacağız komşularım.
    Doğasına asla zarar vermeden güzelleştireceğimiz, ailenizle vakit geçireceğiniz Kayışdağı’na ulaşım da çok daha kolay olacak. #AtaşehirSizin”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ