logo

Naim Yağcı, ‘Komşularımızın Tercihi Başımızın Üstünedir’

Naim Yağcı, ‘Komşularımızın Tercihi Başımızın Üstünedir’

Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Av. Mustafa Naim Yağcı, Yerel Seçimlerde oyunu Dilek Sabancı Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde kullandı.

Recep Kenan / itvhaber.com

Öğle saatlerinde eşi ve çocukları ile Dilek Sabancı Mesleki Teknik Anadolu Lisesine gelen Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Av. Mustafa Naim Yağcı, kendisinin de yarıştığı yerel yönetim kadrolarının belirlendiği seçimde oyunu kullandı.

Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Av. Mustafa Naim Yağcı, oyunu Dilek Sabancı Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde kullandı.

Oyunu kullandıktan sonra basın temsilcilerine açıklama yapan Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Av. Mustafa Naim Yağcı, “Bugün 31 Mart 2024 Türkiye’mizin her tarafında mahalle idare seçimlerinin yapıldığı gün. Bizim için İstanbul ve Ataşehir önemli. Az önce oyumuzu kullandık. Güzel bir teveccüh var. Ataşehir’de yeni bir dönemin başlangıcı olacağını umuyoruz. Bütün adaylar çalıştı. Vatandaşlarımızın büyük bir teveccühü var. Sakin bir kampanya dönemi yaşadık. Bütün Belediye Başkanı adaylarına Ataşehir adına teşekkür ediyorum bu süreçte Ataşehir’e katkı sundukları için. Bu akşam adayların içerisinden birimiz Belediye Başkanı olacak. İnanıyorum ki Ataşehir’in beklediği dönüşümü sağlayacak. Ataşehir’in tanıdığı ve Ataşehir’in tecrübesine sahip bir değerlendirme olacağını bekliyorum. Ben öyle olduğunu düşünüyorum. Ne olursa olsun, kazanan Ataşehir olsun, Ataşehir bizim yaşadığımız yer. Bizim kazanmamız değil Ataşehir’in kazanmasıdır asıl olan. 15 yıllık sürede Ataşehir’imizde arzu ettiğimiz belediyecilik hizmeti alamadık. Onun için bizim ekibimiz, enerjimiz, heyecanımız var. Seçmende bu karşılık bulacaktır. Komşularımız en doğru tercihlerini yapacaklardır. Komşularımızın tercihi başımızın üstünedir.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ