logo

18 Haziran 2015

Naim Yağcı ‘Ramazan-ı Şerif İle Başlıyoruz’

Naim Yağcı ‘Ramazan-ı Şerif İle Başlıyoruz’

ak_naim_ramazan-mesajiAtaşehir ve ülkemizdeki ümmetin Ramazan-ı Şerifi’ni tebrik eden Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı itvhaber.com aracılığı ile mesaj yayınladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ramazan ayı nedeni ile mesaj yayınlayan Av. Mustafa Naim Yağcı; “Ramazan-ı Şerif’e giriyoruz bu akşam Teravih, yarın da Ramazan ayının ilk günü. Manevi bir iklime giriyoruz. Rabbim tüm ümmetin Ramazan-ı Şerif’i hayırlı eylesin” dedi.

Naim Yağcı mesajında; “Öncelikle Ataşehirlilerin Ramazan-ı Şerif’ini tebrik ediyorum. Ülkemiz, milletimiz için kazasız, belasız manevi atmosferinden istifade edeceğimiz bir Ramazan-ı Şerif geçirmeyi Rabbim hepimize nasip eylesin. Tüm ümmetin ve ülkemizin Ramazan-ı Şerif’ini tebrik ediyorum” ifadeleri ile Ataşehirliler ve tüm Müslümanların bu gün başlayan Ramazan ayını tebrik etti.

IMG_0128

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı ramazan mesajında şunları kaydetti:

“İnşallah yine bu Ramazan ayında da milletimizle birlikte olmaya gayret edeceğiz. Seçimden önce halkımıza, “Seçimler gelir geçer. Biz yine buradayız. Biz yine Ataşehir’deyiz. İşimiz burada, aşımız burada… insanlığa katkı sunma noktasında elimizden geleni yapmaya gayret edeceğiz. Bu da inşallah böyle bereketli bir ayda başlıyor olmazı güzel bir tesadüf. İnşallah yeni döneme Ramazan-ı Şerif ile başlamış olacağız. Rabbim hepimiz hakkında hayır eylesin…”

ak_naim_ramazan-mesaji-

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ