logo

Oğuz Sarul, ‘İYİ Partili Olarak Sizleri Temsil Edeceğim’

Oğuz Sarul, ‘İYİ Partili Olarak Sizleri Temsil Edeceğim’

İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı, Millet İttifakında CHP listesinden Ataşehir Belediye meclisi üyesi adayı olarak Yerel seçime girecek temsilcileri Oğuz Sarul’a destek amaçlı gece düzenledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Millet İttifakı çerçevesinden CHP listesinden Ataşehir Belediyesi Meclis üyesi olarak seçime girecek olan Oğuz Sarul için düzenlenen birlik, dayanışma ve dostluk gecesinde İYİ Partililerden adaylarına yoğun destek geldi.

Oğuz Sarul için düzenlenen birlik, dayanışma ve dostluk gecesine İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Halil İbrahim Özdemir, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve yönetim kurulu üyeleri,  İYİ Parti Genel İdare Kurul Üyesi Handan Tüzün, STK temsilcileri, İYİ partililer ve Oğuz Sarul’a destek veren dostları katıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.  Ali Uğurlu’nun sunumuyla gerçekleşen programda sahne alan sanatçılar, seslendirdiği eserlerler ile konukları eğlendirdiler.

ÖZDEMİR: “ENGELLERİ AŞA AŞA GELDİK”

Gecenin ilk protokol konuşmasını yapan İYİ Parti Genel İdare Kurul Üyesi Handan Tüzün’ün Oğuz Sarul’a destek isteklerini dile getiren konuşmasının ardından kürsüye gelen İyi Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Özdemir; İyi Parti’nin karşılaştığı engel ve zorlukları dile getirerek; “ Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener, partimizi kurduğumuz 2017 tarihinden bu yana birçok iftiraya, zorlamalara ve engellemelere maruz kaldı. Kendisinin de dediği gibi engelleri aşa aşa geldik.  Tüm engellemelere rağmen 31 Mart yerel seçimlere katılıyoruz. Mahallerinizde ve çevrenizde çalışmalarınızı yürütün. Tüm dava arkadaşlarıma, rabbim çıktığınız bu kutlu yolda yar ve yardımcımız olsun” dedi.

 “MİLLETİN SANDIĞA YANSIYAN İRADESİNE HERKES KATLANACAK”

Konukları selamlayarak konuşmasına başlayan  CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, yerel seçim ve sonuçlarının önemine işaret ettiği konuşmasında; “Sayın genel Başkan Meral Akşener’i bu yiğit davranışından dolayı saygı ile selamladığımı burada belirtmek isterim.  Biz kollarımızı açarken ayrıştıranlardan değil, kollarımızı açarken kucaklayanlardanız. Sadece CHP’liler değil bu ülkenin yiğit evlatları birlikte hareket ederek bu gidişe hayır demeye başladı.  Bu topraklarda mutlaka akıl ve vicdanın sesi hâkim olacak. Milletin sandığa yansıyan iradesinin sonuçlarına herkes katlanacak, İYİ Partili dostlarımız isimleri gibi sesleri de iyi olarak bu topraklarda yansıyacaktır” ifadelerine yer verdi.

“HİÇBİR SORUNUNU ÇÖZEMEYEN İKTİDAR SİZLERDEN DESTEK İSTİYOR”

Millet İttifakı’nın İYİ Parti Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Adayı Oğuz Sarul, Ataşehir’in imar ve benzeri sorunların çözümünün Büyükşehir tarafından engellediğini ifade ettiği konuşmasında;  “ İstanbul’un hiçbir sorununu çözemeyen iktidar halen sizlerden destek istiyor. 31 Mart’ta bu gidişe dur diyerek bir cevap vermemiz gerekiyor. Ben İYİ Partili olarak sizleri temsil edeceğim. Biz siyaseti hiçbir zaman düz zeminde yapmadık, hep yokuşları çıkarak yaptık. Sizleri mecliste layıkıyla temsil etmek için çaba sarf edeceğime inanmanızı istiyorum.  Destekçilerim bu Ak Parti zulmünden kurtulmak için benden söz istediler. Ben de bu sözü verdim. İnşallah bu ülke tez zamanda kurtulacak ve dünyadaki saygın yerini tekrardan alacaktır” ifadelerini kaydetti.

Programın sonunda bir TV’de canlı yayına katıldığı için programa katılmayan ve İYİ Parti İlçe Başkanlığı tarafından kendisine verilecek olan plaketi, kendisine verilmek üzere kazandığı takdirde birlikte çalışacak olan Meclis Üyesi Adayı Oğuz Sarul’a verildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ