logo

Onursal Adıgüzel Ataşehir Mahalle Muhtarları İle Buluştu

Onursal Adıgüzel Ataşehir Mahalle Muhtarları İle Buluştu

CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Onursal Adıgüzel, CHP il ve ilçe yöneticilerinin katılımıyla düzenlenen programda Ataşehir’in mahalle muhtarları ile buluştu.

Recep Kenan / itvhaber.com

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen programda CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Onursal Adıgüzel mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Onursal Adıgüzel’in mahalle muhtarları ile buluştuğu program, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Aysemin Gülmez ve ilçe yöneticilerinin katılımı ile gerçekleşti.

Ataşehir mahalle muhtarları ile buluşan CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Onursal Adıgüzel, yaptığı açıklamada, “Güne Ataşehirli muhtarlarımızla kahvaltı yaparak başladık. Toplantımıza katılan ve bizlere Ataşehirimizin sorunlarını çözmekte yol arkadaşlığı yapacak olan tüm mahalle muhtarlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ataşehir’in geleceğine birlikte karar vereceğiz!”  ifadelerine yer verdi.

CHP İl Başkan Yardımcısı Aysemin Gülmez, yaptığı paylaşımda, “Ataşehir Belediye Başkan Adayımız @onursaladiguzel ve ilçe başkanımız Celal Yalçın ile birlikte, Ataşehir’ li muhtarlarımızla kahvaltıda bir araya geldik.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ