logo

Onursal Adıgüzel, CHP’nin Ataşehir Belediye Başkan Adayı

Onursal Adıgüzel, CHP’nin Ataşehir Belediye Başkan Adayı

31 Mart yerel seçim aday belirlemesi için toplanan CHP Parti Meclisi (PM) kararıyla Onursal Adıgüzel CHP’nin Ataşehir Belediye Başkan adayı oldu.

Recep Kenan / itvhaber.com

İstanbul’da CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Onursal Adıgüzel‘in özgeçmişi araştırılıyor. Onursal Adıgüzel kimdir?

31 Mart yerel seçim aday belirleme çalışması için toplanan CHP Parti Meclisi (PM) kararıyla Onursal Adıgüzel İstanbul’un ilçesi Ataşehir’de CHP’nin Belediye Başkan adayı oldu.

Gece geç saatlerde sona eren CHP Parti Meclisi (PM) toplantısında Ataşehir Belediye Başkan Adayı ile birlikte belirlenen 209 başkan adayı açıklandı.

209 başkan adayı ile birlikte Ataşehir Belediye Başkan adayının açıklanmasının ardından CHP Ataşehir Başkan adayı  Onursal Adıgüzel, merak edilen hayatı ve kariyeri sorgulanıyor.

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel Kimdir?

1985 yılında Malatya’da doğan Onursal Adıgüzel, Lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde tamamladı. Halen Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.

  Çeşitli özel sektör firmalarında Endüstri Mühendisi ve yönetici olarak görev yapan Onursal Adıgüzel, Eylül 2010 ile Ocak 2011 tarihleri arasında Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları MYK üyesi olarak görev yaptı.

 Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu.

34. Olağan Kurultay’da, 18. Olağanüstü Kurultay’da ve 36. Olağan Kurultay’da Parti Meclisi üyeliğine seçildi.

 25, 26 ve 27. Dönemde İstanbul milletvekili seçilen Adıgüzel, Şubat 2018’den bu yana Cumhuriyet Halk Partisi Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürütmektedir.

 26. yasama döneminde TBMM AB Uyum Komisyonu, Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu, Çevre Komisyonu ve CHP Kadın Çocuk Hak ve İhlalleri İnceleme ve İzleme Komisyonu üyeliği yapan Adıgüzel, iyi düzeyde İngilizce bilmektedir.

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, Sosyolog Elif Duygu Adıgüzel ile evli ve bir çocuk babasıdır.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ