logo

Onursal Adıgüzel Covid-19 Testinin Negatif Çıktığını Duyurdu

Onursal Adıgüzel Covid-19 Testinin Negatif Çıktığını Duyurdu

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel bir süredir uyguladığı izolasyon süreci sonrası yapılan Covid-19 testinin negatif çıktığını duyurdu.

Recep Kenan/itvhaber.com

İzolasyon süreci tamamlanan, karantinası sona eren Onursal Adıgüzel, 6 Eylül tarihinde Kovid -19 testinin pozitif çıktığını sosyal medya paylaşımından duyurmuştu.

AÇIKLAMA YİNE SOSYAL MEDYADAN

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, Covid-19 testinin negatif çıktığını duyurduğu sosyal medya paylaşımında; “İzolasyon süreci sonrası Covid-19 testim negatif çıktı. Bugün itibarıyla karantinamı sonlandırıyorum. Bu süreçte arayarak, mesaj atarak destek olan herkese, tedavi sürecimi yakından takip eden Dr. Abidin Özçelik’e ve Covid-19 ile mücadele eden tüm hekim ve sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.” İfadelerine yer verdi.

SOSYAL MEDYADAN DUYURMUŞTU

Onursal Adıgüzel, 6 Eylül tarihinde Kovid -19 testinin pozitif çıktığını; “Yapılan Covid-19 test sonucum pozitif çıktı. Şu an hastanedeyim, genel sağlık durumum gayet iyi. Bir süre izole olacağım. Son 1 hafta içerisinde temasım olan herkesin test yaptırmasını önemle rica ediyorum. Maske ve hijyen kurallarına uyalım. Sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle.” yaptığı paylaşımıyla duyurmuştu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ